Vrijwilligerswerk

Doe mee als vrijwilliger

Kies wat bij jou past

KiKa werkt samen met 130 vrijwilligers aan haar missie 100% genezing met optimale kwaliteit van leven. Vind je het leuk om mensen te inspireren en wil je het verschil maken voor kinderen met kanker? Meld je dan aan als vrijwilliger. Op deze pagina vind je een overzicht van alle vrijwilligersvacatures, lees je bijzondere verhalen, en kan je meer informatie vinden over onze regiobijeenkomsten.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Je kunt je als vrijwilliger op veel verschillende manieren inzetten. Sluit je bijvoorbeeld aan bij het lokale vrijwilligersteam. Of word gastdocent en leer kinderen meer over kinderkanker en de impact van de ziekte. Zo maak je het verschil. 

Gedreven vrijwilliger

Jaarlijks worden er zo'n 6000 acties voor KiKa georganiseerd. Help mee en ga langs bij een actie voor een praatje en een chequeoverhandiging.

Solliciteer direct

Enthousiaste gastdocent

KiKa geeft voorlichting aan kinderen op de basisschool. Lijkt het je leuk om voor de klas te staan en kinderen meer te leren over kinderkanker? 

Word gastdocent

Overig vrijwilligerswerk

Wil jij liever eenmalig in actie komen? Dat kan natuurlijk ook. Word actievoerder of KiKa ambassadeur. 

Word actievoerder

KiKa is blij met alle soorten initiatieven. Of je nu lege flessen inzamelt of koekjes bakt. Zo maak jij het verschil voor kinderen met kanker. Ga naar het actieplatform. 

Klik hier

Word ambassadeur

KiKa beschouwt iedereen die zich actief inzet in de strijd tegen kinderkanker als ambassadeur. Heb jij zelf met (kinder) kanker te maken gehad en wil je jouw verhaal delen? 

Help mee

Regiobijeenkomsten

Onze coördinator vrijwilligers Wilco is regelmatig in het land om regiobijeenkomsten te organiseren. Lees wanneer hij bij jou in de buurt langskomt. 

Lees meer

Het verhaal van Erwin

Erwin Flohr is al vele jaren een enthousiaste vrijwilliger van KiKa. Zelf komt hij ook regelmatig (sportief) in actie voor KiKa. Uit eigen ervaring weet hij hoe belangrijk alle acties voor KiKa zijn.

Lees meer

KiKa vrijwilligersvlog

 


KiKa heeft ruim 120 vrijwilligers die zich het hele jaar door geheel belangeloos inzetten. Allemaal voor maar één doel: 100% genezing met optimale kwaliteit van leven. Tijdens de jaarlijkse KiKa vrijwilligersdag namen zij een videoboodschap op om zo nog meer mensen te inspireren zich in te zetten voor KiKa. Ontmoet deze helden in de KiKa vrijwilligersvlog.

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren