KiKa zoekt een vrijwilliger voor het Prinses Máxima Centrum

KiKa zoekt een vrijwilliger voor het Prinses Máxima Centrum. KiKa is één van de belangrijkste partners van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. We werken hand in hand om het gezamenlijke, zeer hoge ambitieniveau te realiseren; een onderzoeksinstituut van wereldniveau dat in staat is de beste onderzoekers ter wereld aan te trekken. Door de bundeling van zorg en onderzoek in het Prinses Máxima Centrum, kan veel sneller vooruitgang geboekt worden in de realisatie van de doelstellingen van KiKa 100% genezing van kinderen met kanker.

De KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum

De KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum zit in de gang tussen de receptie en de parkeergarage. Veel ouders en kinderen komen langs deze ruimte op weg naar of nadat ze voor onderzoek in het Prinses Máxima Centrum zijn geweest. Het is een prettige, grote, open ruimte in KiKa kleuren die verdeeld is in drie zones waarin plaats is voor werkplekken, een grote (vergader)tafel en een gezellig zitje. De frequentie waarop de KiKa ruimte bezocht wordt is wisselend en de reden voor het bezoeken van de KiKa ruimte is divers. Soms zijn het (groot)ouders waarvan hun kind is opgenomen voor behandeling en soms komen actievoerders langs voor een cheque uitreiking. Deze mensen hebben vaak behoefte om hun verhaal te delen en zoeken een luisterend oor. Kun jij ze dat bieden?

Wat jij kunt betekenen als vrijwilliger

Onze Vrijwilliger KiKa ruimte is de aanspreekpersoon voor iedereen die de KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum bezoekt. We zoeken iemand die representatief en communicatief vaardig is en een groot empathisch vermogen heeft. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig bemannen van de KiKa ruimte. Je zorgt dat de ruimte representatief blijft en dat iedereen zich er welkom voelt.

Wat jij gaat doen als vrijwilliger?

  • Het te woord staan van bezoekers
  • Beheren van alle presentatiematerialen en voorraden
  • Representatief houden van de KiKa ruimte KiKa

Waar jij je in kunt vinden?

  • Je bent representatief en empathisch
  • Je bent positief ingesteld
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt het vermogen om creatief en flexibel om te gaan met een grote variëteit aan vragen
  • Word/Excel/outlook en werken met een CRM systeem is een pré

KiKa biedt:

Buiten een open en informele sfeer en werk waarmee je echt een verschil maakt, een reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer. Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie, en wil je aan de slag voor een toekomst voor Kinderen Kankervrij? Neem contact op met onze coördinator vrijwilligers Wilco van Gelder via vrijwilligers@kika.nl

Lees meer:

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren