Steun KiKa met de Vriendenloterij

 

De Vriendenloterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Ook steunen zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De Vriendenloterij steunt 48 goede doelen, waaronder KiKa.

Loten voor KiKa

Het is mogelijk om loten voor Kika te kopen via de Vriendenloterij. Een lot kost (elke maand) € 13,50 en hiervan gaat de helft naar KiKa.

Je bepaalt zelf voor welk goed doel je meespeelt. Met één klik kan mee worden gespeeld voor KiKa en kan er kans worden gemaakt op fantastische prijzen. De helft van de maandelijkse inleg gaat, als je voor KiKa meespeelt, naar belangrijk onderzoek naar kinderkanker.

Prachtige donaties

KiKa heeft de afgelopen jaren prachtige donaties mogen ontvangen van alle deelnemers van de Vriendenloterij die meespelen voor KiKa.

Goed geld Gala 2015 Goed geld Gala  2016

Speel mee voor KiKa

Bij de VriendenLoterij bepaal je zelf voor welk goed doel je meespeelt. Met één klik kan mee worden gespeeld voor KiKa en kan er kans worden gemaakt op fantastische prijzen. De helft van de maandelijkse inleg gaat, als je voor KiKa meespeelt, naar belangrijk onderzoek naar kinderkanker.

Meer weten over de Vriendenloterij?

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden op de website van de VriendenLoterij.