Voor Kids

SportenvoorKiKa2Hallo, leuk dat je er bent!

Hier kun je alles vinden over KiKa. Je kunt bijvoorbeeld lezen wat kanker bij kinderen precies is en wat KiKa doet. Daarbij vind je meer informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Of misschien wil jij wel voor ons in actie komen, maar weet je niet hoe te beginnen of wil je eerst nog wat meer weten over KiKa.
Dat kan allemaal hier. Ook hebben we leuke filmpjes voor je en kun je onze kleurplaat downloaden.
Wij wensen je vast veel plezier en succes.

Heb je, na het lezen van onze website, toch nog vragen? Je kunt altijd een mail sturen naar info@kika.nl. We helpen je graag op weg.

Spreekbeurt / Werkstuk

Leuk dat je jouw spreekbeurt of werkstuk over KiKa gaat houden. Over KiKa is genoeg te vertellen en we helpen je graag verder op weg. Heb je op onze site al veel gelezen over kinderkanker en KiKa? Dat is al een goed begin.

Speciaal voor spreekbeurten en werkstukken voor basisschool leerlingen hebben we een informatiepakketje. Wil je dit informatiepakketje van ons ontvangen? Stuur dan een mail naar actie@kika.nl met als onderwerp spreekbeurt/werkstuk en jouw adresgegevens. Zet dan ook in de mail of je een werkstuk gaat maken of een spreekbeurt houdt en vermeld je leeftijd.  We beantwoorden dan zo snel mogelijk en doen het informatiepakketje voor je op de post. Voor het informatiepakketje hoef je niet te betalen.

We hebben ook leuk digitaal materiaal voor je om te bekijken. Kijk maar op onze site bij de filmpjes en misschien vind je de kleurplaat van KiKa ook leuk om zelf te printen.

Begin dit jaar hebben wij www.kikacollege.nl gelanceerd. Een online platform speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud. Op dit platform nemen verschillende hoofdpersonen je mee op weg en vertellen zij via vlogs, blogs, filmpjes en artikelen alles over KiKa en kinderkanker. Ben jij bezig met een spreekbeurt, (profiel)werkstuk, opdracht of actie voor KiKa? Of wil je gewoon meer weten over KiKa en over kinderkanker? Neem dan snel een kijkje? Vind je het nog leuk om ondersteunend materiaal (zoals een poster en brochures) te ontvangen? Stuur dan een mail naar actie@kika.nl.

We wensen jou heel veel succes met je spreekbeurt of werkstuk of andere opdracht voor school. Als je nog meer wilt weten over KiKa, kijk dan gerust nog even verder op onze website.