Voor Kids

SportenvoorKiKa2Hallo, leuk dat je er bent!

Hier kun je alles vinden over KiKa. Je kunt bijvoorbeeld lezen wat kanker bij kinderen precies is en wat KiKa doet. Daarbij vind je meer informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Of misschien wil jij wel voor ons in actie komen, maar weet je niet hoe te beginnen of wil je eerst nog wat meer weten over KiKa.
Dat kan allemaal hier. Ook hebben we leuke filmpjes voor je en kun je onze kleurplaat downloaden.
Wij wensen je vast veel plezier en succes.

Heb je, na het lezen van onze website, toch nog vragen? Je kunt altijd een mail sturen naar info@kika.nl. We helpen je graag op weg.

KiKa in de klas

KiKa in de klasWat is kinderkanker? Hoe ontstaat kinderkanker en wat betekent het om langdurig ziek te zijn?

Wil jij de antwoorden op deze vragen en zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool?

Kijk dan snel samen met je juf of meester op www.kikaindeklas.nl. Hier vind je het uniek lesmateriaal van KiKa.

Het lespakket geeft je een kijkje in het leven van Elise en Emma. Twee vriendinnen uit de bovenbouw die te maken krijgen met kinderkanker. Je leert hoe de dagen in het ziekenhuis eruit zien en wat voor gevolgen deze ziekte allemaal met zich mee brengt. Ook leer je wat KiKa doet en waarom er zoveel geld nodig is voor onderzoek naar kinderkanker!

Naast interactieve mailtjes, interessante filmpjes en uitdagende verwerkingsopdrachten vind je op deze website www.kikaindeklas.nl een PowerPointpresentatie over kinderkanker en goede tips om in actie te komen voor KiKa.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het leven van Emma en Elise? Vertel jouw meester of juf dat ze vanaf nu het lesmateriaal kunnen bekijken op www.kikaindeklas.nl en ga samen aan de slag!

Introductiefilmpje www.kikaindeklas.nl