Voor Kids

SportenvoorKiKa2

Hallo, leuk dat je er bent!

Hier kun je alles vinden over KiKa. Je kunt bijvoorbeeld lezen wat kanker bij kinderen precies is en wat KiKa doet. Daarbij vind je meer informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Of misschien wil jij wel voor ons in actie komen, maar weet je niet hoe te beginnen of wil je eerst nog wat meer weten over KiKa.
Dat kan allemaal hier. Ook hebben we leuke filmpjes voor je en kun je onze kleurplaat downloaden.
Wij wensen je vast veel plezier en succes.

Heb je, na het lezen van onze website, toch nog vragen? Je kunt altijd een mail sturen naar info@kika.nl. We helpen je graag op weg.

KiKa College

Begin dit jaar hebben wij het nieuwe platform ‘KiKa College’ gelanceerd. Een website vol vlogs, blogs, filmpjes en artikelen waarin verschillende hoofdpersonen vertellen over kinderkanker en hoe je leven eruit ziet als je ziek bent.

Zo ook Roy, hij kreeg op zijn 15e lymfeklierkanker. Hij is nu helemaal genezen en zet zich in als ambassadeur voor KiKa. Hij studeert geneeskunde om kinderoncoloog te worden. In zijn vlog’s vertelt hij daar meer over! Ook kinderoncoloog Annelies neemt je mee op weg en vertelt in een interview over haar werkzaamheden op de afdeling kinderoncologie en de onderzoeken naar kinderkanker.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en bezig met een spreekbeurt, (profiel)werkstuk, opdracht of actie voor KiKa? Of wil jij gewoon meer weten over KiKa en over kinderkanker? Neem dan een kijkje op www.kikacollege.nl en ga aan de slag!

Vlog van Roy: www.kikacollege.nl