Webshop

In onze webshop vind je diverse KiKa artikelen. Leuke artikelen om te hebben of te gebruiken. Door het aanschaffen van deze artikelen steun je ook KiKa, en daarmee de belangrijke onderzoeken naar kinderkanker. Ook vind je hier meer informatie over de verkooppunten van de KiKabeer.

Verkooppunt KiKabeer

Steun KiKa door de mascotte van KiKa te kopen: de KiKabeer. Deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. De KiKaberen zijn te koop bij onze vrijwilligers via diverse verkooppunten in heel Nederland en in onze webshop.

KiKa Beren

Onze KiKaberen zijn te koop voor € 7,95 (groot, 30cm) en € 5,95 (klein, 20 cm) per stuk.  Ze mogen niet voor een andere prijs verkocht worden, bijvoorbeeld bij een actie voor KiKa. De helft van het bedrag gaat direct naar de onderzoeken naar kinderkanker, de andere helft gebruiken we voor de productie van de KiKabeer. De KiKaberen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, beige, lichtbruin, donkerbruin en zwart. Het wassen van de KiKaberen in de wasmachine raden we af. Het beste kun je ze met de hand wassen.

Wanneer je een KiKabeer bij een verkooppunt in het land wilt kopen kan het voorkomen dat niet alle kleuren en maten bij hen op voorraad zijn. Je kunt het in ieder geval bij een ander verkooppunt in de buurt proberen of anders contact opnemen met kantoor.

Bij  het bestellen van 180 KiKaberen of meer  kun je contact opnemen met Roel van Driel roel.van.driel@kika.nl Vanaf dit aantal kunnen we de KiKaberen kosteloos toesturen naar ieder gewenst adres in Nederland. Voor de betaling sturen we dan een factuur mee.

Ontzettend bedankt als je besluit om ons te steunen door de aankoop van een KiKabeer. We wensen je veel plezier met de KiKabeer.

Verkooppunt van de KiKabeer worden?

Door het hele land hebben we enthousiaste vrijwilligers die de KiKaberen voor ons verkopen en daarmee een officieel verkooppunt zijn voor KiKa. Het is hartverwarmend hoeveel mensen zich hiervoor in willen zetten. Op dit moment zitten we in de luxe positie dat we over voldoende officiële verkooppunten beschikken. Nieuwe verkooppunten worden alleen toegewezen ter vervanging. Dit om ervoor te zorgen dat de verkooppunten elkaar niet te veel overlappen. Zodra er behoefte is aan nieuwe verkooppunten zal dit op de website kenbaar worden gemaakt.

Vind hier het dichtstbijzijnde berenverkooppunt

De beren kun je kopen bij een berenverkooppunt bij jou in de buurt.

Vul hieronder de woonplaats in en geef in de zoekfunctie aan binnen welke straal (hoeveel kilometer van de plaats vandaan) je wilt zoeken. De zoekresultaten worden hieronder direct onder het kaartje weergegeven.

De locatie aangegeven op het kaartje is in verband met privacy een benadering en niet de exacte locatie van de berenverkoper.  We vragen vriendelijk eerst per mail contact op te nemen met de betreffende berenverkoper.  Bij vragen of opmerkingen mail naar: info@kika.nl

 

Enter an address or zip code and click the find locations button.