Vacature junior communicatie- en marketingmedewerker

Kinderen hebben de toekomst. Althans, die zouden ze moeten hebben. Maar nog steeds krijgen jaarlijks honderden kinderen in Nederland kanker. KiKa blijft daarom fondsen werven voor onderzoek. We doen dat zorgvuldig, doelgericht en op een financieel verantwoorde manier. Dat willen we blijven doen. Daarom zoeken wij per direct een junior communicatie- en marketingmedewerker. 

Wat ga jij doen als junior communicatie- en marketingmedewerker?

Simpel gezegd is KiKa een marketingorganisatie. We verzorgen events, werven donateurs, maken reclame, organiseren creatieve projecten en ondersteunen allerlei landelijke en lokale initiatieven. Dit zorgt voor een nogal veelzijdig communicatiepalet. Over alle initiatieven en acties moet tijdig en effectief worden gecommuniceerd via al onze kanalen: website(s), socials en nieuwsbrief. Een spel waarbij alle lijntjes zorgvuldig aan elkaar moeten worden geknoopt. Dat vraagt nogal wat.  

Jij gaat ons als junior communicatie- en marketingmedewerker helpen om al die kanalen goed in te richten! Jij ondersteunt dus eigenlijk alle communicatie- en marketingactiviteiten van KiKa en zorgt dat alles op rolletjes loopt. En geloof ons, dat loopt het ècht niet altijd. Loopt het wel op rolletjes? Ook dan is er altijd iets te doen of iets dat beter kan. Nieuwe plannen, nieuwe projecten, nieuwe partners, kortom, nieuwe vraagstukken. Want wij stoppen nooit: onze missie stuwt ons vooruit. Dat moet je liggen. 

Tijdens je werk heb je veel contact met jouw collega's en met deelnemers aan onze acties en evenementen. Je bent voor alle betrokkenen een volwaardig gesprekspartner. Je schakelt snel en veel tussen collega's. Jij deelt effectief informatie en haalt deze waar nodig. Goede copywriting skills zijn een pre! 

Zo creëer je die onmisbare juniorrol die wij voor ogen hebben. Tiki-taka! 

Wie ben jij?

Je wilt je inzetten voor een organisatie met een missie. Je bent toe aan deze rol en je bent toe aan KiKa. Je bent er klaar voor om bij ons te gaan verkennen welke competenties je verder wil en kan ontwikkelen. Om succesvol te zijn heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je staat voor KiKa en de uitstraling die wij willen. Dat bewaak je met daadkracht, durf en een glimlach.  

Je bent leuk om mee samen te werken. Dit betekent dat je jouw rol serieus neemt, maar je kan ook verder kijken dan alleen je eigen werk. Je luistert goed naar anderen en vraagt door. Je bent niet bang om het initiatief te nemen of om nieuwe ideeën uit te spreken. Jij gelooft dat je samen verder komt dan alleen. Je bent scherp in inhoudelijke discussies, terwijl je oog houdt voor de relatie.  

Als teamspeler weet je het beste uit je collega’s te halen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en maakt complexe processen makkelijk en begrijpelijk. Je hebt een cruciale rol binnen KiKa (en dat besef je dondersgoed).  

Jouw kernwaarden zijn openheid, transparantie en vertrouwen. Je bent geen dramkont, maar bent wel doelgericht. Afspraak is afspraak en goed is goed. Maar wat fout is, dat is dan ook gewoon fout. Je bent een rechtlijnige professional met een stevig moreel kompas. 

Wat bieden wij?

Je krijgt de beschikking over alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Natuurlijk hoort een laptop, telefoon en een goed salaris tot de basisuitrusting.  Je werkdagen mag je zelf indelen. Jouw sterke drijfveer voor deze rol stuwt je professionele werkhouding. Je regelt het maar. Just get the job done. 

We werken als volwassen mensen samen aan een gedeelde missie. Dat bindt ons. Natuurlijk zijn er spelregels, contracten en arbeidsvoorwaarden. We maken afspraken over wat we samen willen bereiken en hoe we dat gaan doen. Maar verder ben je een vrije, stevige, autonome professional. Heerlijk. Als junior communicatie- en marketingmedewerker ben je onderdeel van een vijfkoppig marcom team en rapporteer je aan de manager marketing & communicatie. 

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Bel je snel? Of mail je voor 20 maart jouw sollicitatie naar personeelszaken@kika.nl? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 020 34 58 535, vraag naar Steffie Jansen.  

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! 

Over KiKa

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren