Tom Voûte Fonds

Per 1 mei 2013 heeft het Tom Voûte Fonds zich volledig aangesloten bij KiKa. Het Tom Voûte Fonds richt zich met name op (grotere) schenkingen en nalatenschappen.

 

Tom Voûte middag

Wij nodigen begunstigers, en diegenen die een grotere schenking of legaat overwegen, uit op onze reguliere bijeenkomsten waarbij wij u graag informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderkanker en door top onderzoekers op een toegankelijke manier laten vertellen over de resultaten van door KiKa gefinancierde onderzoeken, en natuurlijk over de ontwikkeling van het nieuwe Prinses Máxima Centrum. Ook is er volop ruimte voor het  verhaal van een survivor, een ervaringsdeskundige die heeft ondervonden hoe het is om als kind kanker te hebben én te overwinnen.

Bijeenkomsten zijn altijd op een passende locatie, soms in samenwerking met andere organisaties, waar mogelijk op een prettige manier gecombineerd met andere programmering.

De komst van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht dat in 2017 de deuren opent, is een unieke Europese ontwikkeling waarbij wij onze begunstigers graag van dichtbij betrokken houden, en op deze wijze van tijd tot tijd met een kring van “vrienden” op het werk van KiKa kunnen reflecteren.