Steun KiKa

KiKa heeft als doelstelling 95% genezing voor kinderen met kanker en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig.
Word donateur, steun ons éénmalig of kom in actie voor KiKa. Want de strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen.

Namens de kinderen bedankt voor je steun!

Doneer

Je kunt KiKa op verschillende manieren steunen:

Ja, ik word donateur en steun KiKa

Gelieve dit veld leeg te laten.

Bedrijfsnaam:
Geslacht: manvrouw
Voorletters*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
Adres*:
Huisnummer*:
Toevoeging:
Postcode*:
Plaats*:
Geboortedatum*:
E-mailadres*:
Bevestig E-mailadres*:
Telefoon* :
Bankrekening of IBAN*:
Bedrag: € 6,-€ 10,-€ 20,-€ 50,-Anders:
Periode:
Hiermee geef ik toestemming aan KiKa om doorlopend incasso-opdrachten naar de bank te sturen en geef ik de bank toestemming om deze incasso-opdrachten conform de opdracht van KiKa uit te voeren.

 

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking.
Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: info@kika.nl of via de telefoon: 0900 4000888 (20 eurocent p.m., tijdens kantooruren).

Ja, ik doe een eenmalige gift en steun KiKa

Bedrijfsnaam:
Geslacht*: man vrouw
Voorletters*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
Adres*:
Huisnummer*:
Toevoeging:
Postcode*:
Plaats*:
Geboortedatum*:
E-mailadres*:
Telefoon*:
Bedrag*:
Betaalwijze: iDealMachtiging

(Post)bankrekeningnummer*:
Hiermee geef ik toestemming aan KiKa om een éénmalige incasso-opdracht naar de bank te sturen en geef ik toestemming aan de bank om deze incasso-opdracht conform de opdracht van KiKa uit te voeren.

 

De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking.
Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: info@kika.nl of via de telefoon: 0900 4000888 (20 eurocent p.m., tijdens kantooruren).

Schenken of nalaten

Om al die onderzoeksprojecten die vaak vele jaren in beslag nemen te kunnen blijven ondersteunen, is het voor KiKa nodig ook in de toekomst op inkomsten te kunnen rekenen. Daarvoor zijn –meerjarige- schenkingen die bij leven of door middel van bijvoorbeeld een legaat aan KiKa worden gedaan hard nodig.

Periodieke Schenking

Een periodieke schenking is een schenking met een looptijd van 5 jaar of langer. U schenkt dan jaarlijks, gedurende 5 jaar (of langer), een vast bedrag aan KiKa.
Met een periodieke schenking is uw gift volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. U ontvangt daardoor (afhankelijk van uw inkomen) maximaal 52% van de schenking terug. U kunt dus meer schenken zonder dat het u extra geld kost. Klik hier voor de schenkingsovereenkomst en meer informatie.

Fonds op Naam

Iedere donateur of begunstiger heeft zijn of haar eigen reden om het werk van KiKa te ondersteunen. Als u een specifiek doel voor ogen heeft, biedt een Fonds op Naam daartoe mogelijkheden. Een Fonds op Naam kan door een schenking of legaat in het leven worden geroepen.  Uw Fonds op Naam draagt de naam die ú kiest. Dat kan bijvoorbeeld een familienaam zijn, of de naam van een geliefde. Aan uw eigen fonds kunt u een speciale doelstelling verbinden die u bijzonder aan het hart gaat, passend binnen de statutaire doelstellingen van KiKa. Dat kan een specifiek onderzoekproject zijn. Bestedingen uit uw fonds vinden plaats in overleg met u.

Een Fonds op Naam stelt u zodoende in staat op persoonlijke wijze betrokken te zijn bij de ontwikkelingen in de internationale kinderoncologie, de verbetering van overlevingskans en vermindering van negatieve effecten van behandeling van kinderen met kanker. Uw fonds biedt KiKa een structurele basis voor financiering van onderzoeksprojecten en-programma’s in het Prinses Máxima Centrum.
Als een Fonds op Naam reeds bij leven is gesticht, kan een legaat worden nagelaten aan uw eigen fonds. U kunt uw Fonds op Naam ook tot erfgenaam benoemen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nalaten

Schenken aan een goed doel of een goed doel in uw testament opnemen is een zeer persoonlijke beslissing. Uiteraard geven wij u graag in een gesprek alle informatie die nodig is om deze beslissing te nemen.

Voor meer informatie en al uw vragen, staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt contact opnemen via 0900 – 4000 888 (€ 0,20 p.m., tijdens kantooruren) of door een mail te sturen naar tomvoutefonds@kika.nl.