Collecte KiKa

Donatie na overlijden

We vinden het heel bijzonder wanneer er bij een uitvaart aan KiKa wordt gedacht.

Regelmatig wordt er bij een uitvaardienst in plaats van bloemen om een gift voor KiKa gevraagd. Een erg bijzonder en warm gebaar. Nabestaanden ontvangen na afloop een persoonlijke bedankbrief waarin we ze niet alleen bedanken maar ook laten weten welk bedrag er met dit mooie initiatief voor Kika bijeen is gebracht.

Collectebus aanvragen 

Wil je één of meerdere collectebussen aanvragen voor een uitvaart of herdenkingsdienst? Neem dan contact met ons op via 020 345 85 35 of info@kika.nl. Het is ook mogelijk om aan de uitvaartverzorger te vragen contact met KiKa op te nemen. 

Digitale collecte 

Een alternatief voor een collectebus op locatie is een digitale collecte-pagina. De link naar deze collecte kan vervolgens (indien gewenst) in de rouwkaart gedeeld worden. Zo kunnen mensen die niet bij de uitvaart aanwezig zijn ook een bijdrage geven. Klik hier om een digitale collectebus aan te maken. 

Donatie onder vermelding 

Ook is het mogelijk om op de rouwkaart te vragen een donatie rechtstreeks aan KiKa over te maken. Hiervoor kan een eigen donatienummer of vermelding met ons worden afgestemd, welke vermeld kan worden op de rouwkaart. Zo kunnen we de nabestaanden achteraf precies laten weten welk bedrag er in naam van de overledene bijeen is gebracht. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 020 345 85 35 of info@kika.nl

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren