Ruim jij ook op voor KiKa?

Verkoop spullen op Marktplaats en steun KiKa

Koop spullen op Marktplaats en steun daarmee KiKa

Of doe mee aan een andere actie voor KiKa

Doneren kan natuurlijk ook!

In juni wordt het Prinses Máxima Centrum geopend. Daar mogen we trots op zijn. En toch zijn we nog niet helemaal tevreden… De 4e verdieping wordt namelijk casco opgeleverd.

Waarom? Er is niet genoeg budget. Dit vindt KiKa onacceptabel. Ook deze ruimte willen we volledig inrichten. Dan kunnen er geen 300, maar 400 onderzoekers aan de slag. En verhogen we de genezingskans bij kinderen met kanker! Daarom vinden we dat we nóg een keer in actie moeten komen.   

Ruim op voor KiKa!

Hoe we dat willen doen? Door op te ruimen. Met héél Nederland! Want iedereen heeft wel spullen die in de verkoop kunnen. Zo help je mee zonder dat het je geld kost. En met het geld dat alle spullen opbrengen kunnen we die 4e verdieping inrichten.  

Hoe werkt het?

Heb je een zolder, kelder of garage? Kijk wat je kunt missen. Spullen die alleen maar in de weg liggen. Want als we allemaal gaan opruimen is dat oude kastje of dat speelgoed waar niemand meer naar omkijkt, misschien wel een hightech researchcentrum waard! Zet wat je kunt missen op Marktplaats. Het geld van de koper gaat dan rechtstreeks naar de rekening van KiKa. Je kunt daar natuurlijk ook zelf iets kopen, want de opbrengst is voor KiKa!

Ik wil mee bieden


Heb je geen spullen op de zolder staan, maar wil je wel graag je steentje bijdragen? Steun KiKa dan op een andere manier. Samen kunnen we kinderlevens redden!

Ik wil graag doneren

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur, steun ons éénmalig of kom in actie voor KiKa.

Steun KiKa