Thomas en Arjan

Het verhaal van Thomas en Arjan

Vaders in actie!  

‘Achterlijk toevallig’ noemen ze het. Dat vrienden Thomas Drost en Arjan Vaandrager samen boksen, rennen, en nu ook allebei een dochter hebben met kanker. Louise (4) heeft een hersentumor, Sophie (8) leukemie. Ze worden beiden behandeld in het Prinses Máxima Centrum.  

Als er af en toe tranen over hun wangen glijden tijdens een training, begrijpen ze dat maar al te goed van elkaar. Sporten is een uitlaatklep. Het is niet niks om jarenlang min of meer machteloos toe te kijken bij de ontzettend zware strijd die je dochter moet leveren.  

Het gevoel van machteloosheid hebben de vaders omgezet in een actie voor KiKa. Samen gaan ze zich 16 km lang de blubber rennen tijdens Mud Masters voor KiKa. En dit doen ze niet alleen; maar liefst 7 sportmaatjes hebben zich aangesloten bij de vaders en met z’n allen hebben ze als team Louise en Sophie al meer dan € 30.000,- opgehaald voor KiKa! 

Naast dat ze geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker heel belangrijk vinden, is het ook een symbolische actie: “Je moet over hindernissen, door de modder heen. Het is bikkelen”, zegt Thomas. Een mooie manier om zelf iets positiefs te kunnen doen!  
Louise en Sophie

 

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.mudmastersvoorkika.nl 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren