KiKa Korte Broek

Het verhaal van Pim en Rein

Pim (11 jaar) besloot vorig jaar zomer om tot de kerstvakantie in zijn korte broek naar school te gaan. Daarmee vroeg hij aandacht voor zijn klasgenoot Rein die leukemie had.

“Toen mijn vriend Rein ziek werd en opeens niet meer op school kwam, wilde ik iets doen waardoor we toch iedere dag even aan hem dachten. Dus ging ik in de kou in mijn korte broek naar school!”

Op de laatste dag vóór de kerstvakantie deed de hele school van Pim en Rein mee en hebben ze samen meer dan 14.000 euro opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker! Dit jaar roepen Pim en Rein iedereen op om in de laatste week vóór de kerstvakantie (20 t/m 24 december) minimaal één dag een korte broek aan te doen. Dat is koud, dat klopt. Maar dat is niets vergeleken bij wat kinderen met kanker doormaken.


Haal jij ook je korte broek weer uit de kast voor KiKa? Pim en Rein hebben  naast heel veel leeftijdgenoten, presentator Jan Joost van Gangelen én medisch directeur van het Prinses Máxima Centrum, Rob Pieters, ook overgehaald om mee te doen! 

Meld je aan!

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren