Organisatie

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen

 

Partnership met KiKa

partnership
Hartelijk dank voor uw interesse om zakelijk partner te worden van KiKa. Een corporate partnership biedt u de mogelijkheid om nationaal awareness te genereren voor uw bijdrage aan de strijd tegen kinderkanker en verstevigt uw relatie met klanten en werknemers.

KiKa is een sterk merk met een krachtige boodschap en krijgt een hoge waardering voor imago, bekendheid, waardering, betrouwbaarheid en geef-voorkeur (bron: chari-barometer).

Ons doel is de overlevingskans van kinderen met kanker te vergroten van 75% naar 95%, de kwaliteit van de behandeling te verbeteren en de effecten op latere leeftijd te verminderen.

Uw bedrijf of organisatie kan het verschil maken door samen met KiKa de strijd tegen kinderkanker aan te gaan.

Wij zijn blij met de mogelijkheid voor een nieuwe corporate partnership en gaan graag met u in gesprek. Neemt u hiervoor contact op met KiKa, Silvia van den Aardweg silvia.vandenaardweg@kika.nl, 0627110317