Mud Masters voor KiKa

 

Met de hele familie door de blubber voor KiKa! In het voorjaar van 2021 stonden 350 deelnemers aan de start van de eerste editie van Mud Masters voor KiKa. Met de hele familie 3, 5, 12 of 16 km over de unieke Mud Masters stormbaan voor onderzoek naar kinderkanker. Dat smaakte naar meer! In september organiseerde we daarom tweede editie en stonden er wederom honderden deelnemers aan de start in Biddinghuizen.  

De deelnemers aan beide obstacle runs haalden samen het indrukwekkende bedrag op van ruim 211.000 euro!    

Ga naar mudmastersvoorkika.nl

 

Run for KiKa

 

In 2021 geen grote Run for KiKa evenementen. Toch kleurde Nederland KiKa oranje! Jong en oud liepen vele kilometers vanuit huis tijdens de edities Run for KiKa Lente Fit, Summer Fun en Nederland beweegt voor KiKa.  

De deelnemers bepaalden zelf een route, tijd en afstand, met als resultaat dat iedereen in beweging kwam voor KiKa. In totaal hebben de Nederlandse hardloop evenementen in 2021 ruim 981.719 euro opgeleverd! Een fantastisch resultaat! 

Ga naar runforkika.nl

 

 

Giro di KiKa

 

We moesten er een jaartje op wachten, maar in september 2021 streken we met 294 deelnemers neer in de Italiaanse Dolomieten voor Giro di KiKa en Giro di KiKa Classico. Met het indrukwekkende Italiaanse landschap op de achtergrond fietste deelnemers gedurende deze week het recordbedrag van maar liefst 1.122.776 euro bij elkaar voor onderzoek naar kinderkanker!  

Ga naar girodikika.nl

 

Run for KiKa Marathon

 

Toch nog internationale marathons voor KiKa dit jaar! Deelnemers van Run for KiKa Marathon reisden vanaf begin september de hele wereld over om een unieke marathon te lopen voor onderzoek naar kinderkanker! Zo stonden de KiKa lopers aan de start van de Petra dessert marathon in Jordanië. Werd de Jungfrauhoch beklommen tijdens de Jungfrau marathon in Zwitserland. Deden we prachtige Europese steden aan tijdens de marathons van Berlijn, Londen en Valencia en stonden er zelfs 16 deelnemers aan de start van de Polar Circle marathon in Groenland. Geweldig!  

Naast de internationale marathons vond in 2021 ook de eerste Nederlandse KiKa Marathon plaats op Texel. Een prachtige route over de duinen, het strand en natuurlijk langs de iconische vuurtoren van Texel!  

Ga naar runforkikamarathon.nl

 

 

KiKa Extreme

 

Een halve triatlon voor KiKa! 91 deelnemers gingen deze extreme uitdaging in 2021 aan en zwommen, liepen en fietsten zich extreem in het zweet voor KiKa! Met een unieke mix van triatlons in binnen en buitenland hebben deelnemers van KiKa Extreem afgelopen jaar maar liefst 395.769 euro opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. Het afgelopen jaar waren Nice, Luxemburg en Westfriesland het toneel van deze unieke uitdaging. En ook voor 2022 staan er weer prachtige locaties op het programma.

Ga naar kikaextreme.nl

 

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren