KiKa Klassenspel

Wat is kinderkanker? Hoe ontstaat het en wat betekent het om langdurig ziek te zijn? Wil jij een gratis KiKa gastles voor de bovenbouw op jouw basisschool? Het is nu mogelijk om het KiKa Klassenspel te boeken!

Ga naar kikaklassenspel.nl

KiKa in de klas
Geef je liever zelf les over dit onderwerp? Bekijk dan snel het lespakket van KiKa in de klas. In de lessen neem je een kijkje in het leven van Emma en Elise, twee vriendinnen uit de bovenbouw die te maken krijgen met kinderkanker. Wie weet komt de klas na de lessen in actie voor KiKa! 

Ga naar kikaindeklas.nl

KiKa College

Maak jij een spreekbeurt, (profiel)werkstuk of opdracht over KiKa? Of wil jij gewoon meer weten over KiKa en over kinderkanker? Bekijk dan snel het platform KiKa College! 

KiKa college is een online platform vol vlogs, blogs, filmpjes en artikelen. Alle personen op de site hebben een verhaal over het leven met kinderkanker en nemen je graag mee op weg. 

Zo ook Roy, hij kreeg op zijn 15e lymfeklierkanker. Hij is nu helemaal genezen en zet zich in als ambassadeur voor KiKa. Hij studeert geneeskunde om kinderoncoloog te worden. In zijn vlogs vertelt hij daar meer over!

Ook kinderoncoloog Annelies neemt je mee op weg. Ze vertelt in een interview over haar werkzaamheden op de afdeling kinderoncologie en de onderzoeken naar kinderkanker.
 

Ga naar kikacollege.nl

Speciaal voor spreekbeurten en werkstukken

Leuk dat jij jouw spreekbeurt of werkstuk over KiKa gaat houden! Over KiKa is genoeg te vertellen en we helpen je graag verder op weg. 

Heb je al op KiKa in de klas en KiKa College gekeken voor informatie over kinderkanker? Dat is al een goed begin. Misschien vind je het ook leuk om een filmpje te laten zien? Kijk dan eens op ons YouTube kanaal.

Speciaal voor spreekbeurten en werkstukken voor basisschoolleerlingen hebben we een informatiepakketje. Wil je kosteloos het informatiepakketje ontvangen? Laat je gegevens achter, dan ontvang je een pakketje in de brievenbus en kan je aan de slag.   

We wensen jou heel veel succes met je KiKa spreekbeurt of werkstuk! Als je nog meer wilt weten over KiKa, kijk dan gerust nog even verder op onze website of mail naar info@kika.nl.

Wil je een informatiepakketje ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, krijg je van ons een reactie!

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren