Logo 4daagseGefeliciteerd dat je bent ingeloot voor de 100e editie van de Nijmeegse4daagse!

Wat een mooi gebaar dat je voor KiKa gaat lopen, daarmee steun je ons in de strijd tegen kinderkanker.

Waarom voor KiKa lopen?
Jaarlijks krijgen ruim 500 kinderen de diagnose kanker. Momenteel geneest 75% van de kinderen, maar dit moet en kan beter.

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken.

Met jouw deelname voor KiKa help je ons hierbij en daar zijn wij je erg dankbaar voor.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

Meer specifiek streeft KiKa naar:
De verhoging van de genezingskans.
Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

De zeven centra en de komst van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie
KiKa heeft ervoor gekozen alle zeven academische kindercentra in Nederland te begunstigen. Deze centra hebben hun onderzoeksactiviteiten op elkaar afgestemd. Gezamenlijk dekken zij zo een ongekend breed spectrum van de kinderoncologie af.

In 2017 gaan alle zeven centra samenwerken in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. KiKa is groot voorstander van dit centrum en wordt een belangrijke financier van de onderzoeken die hier plaats gaan vinden. Door de komst van dit centrum streven we ernaar om een genezingskans van 95% te behalen.

Mail naar KiKa
Wanneer je je hebt aangemeld op De Vierdaagse Sponsorloop website zullen wij contact met je opnemen. Je mag  natuurlijk ook zelf contact opnemen met ons via info@kika.nl, dan kunnen wij je verder informeren over de mogelijkheden om voor KiKa te lopen. We kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen met promotiemateriaal en een KiKa T-shirt om in te lopen.

 

Contactgegevens:
Stichting Kinderen Kankervrij
Adres : Postbus 325, 1180 AH Amstelveen
E-mail : info@kika.nl
Website : www.kika.nl