Geven na jouw leven

Voor de toekomst van kinderen

Heb jij er weleens bij stilgestaan dat je ook na jouw dood van betekenis kunt zijn voor anderen? Maak het financieren van onderzoek naar kinderkanker voor meerdere jaren mogelijk. 

Nalaten aan KiKa: een persoonlijke beslissing

Het blijft een lastig onderwerp. Een testament opstellen is een persoonlijke en geen eenvoudige beslissing. Begrijpelijk! Het is afhankelijk van jouw persoonlijke wens en situatie. Wanneer je nalaten aan KiKa overweegt, zijn er dan ook verschillende mogelijkheden.

Zo kun je een deel van jouw erfenis schenken aan KiKa, of geld en/of goederen legateren aan KiKa. Misschien heb je zelfs een specifiek onderzoeksdoel voor ogen en richt je een Fonds op Naam op. Graag willen wij jou verder helpen in dit proces en kijken we samen naar de mogelijkheden..

Wil je alle informatie over nalatenschap nog eens op je gemak nalezen? De brochure is digitaal beschikbaar:

Informatiebrochure nalatenschap

Contact

Neem gerust contact op met Ankie over de mogelijkheden via: 
nalaten@kika.nl of 06-46372332. Het is vrijblijvend. Je kan ook simpel het contactformulier op deze pagina invullen. Ankie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bent nergens toe verplicht.

Notaris

Nalaten gaat altijd via een notaris. Wellicht vind je het daarom fijn om rechtstreeks met de notaris jouw persoonlijke wensen te bespreken. Neem dan contact op met de ‘huisspecialisten’ van KiKa bij Van Doorne:
Mevrouw mr. Frederike van Harskamp
(020 6789633/harskamp@vandoorne.com)
Mevrouw mr. Marguerite Rosebeek
(020 6789476/rosebeek@vandoorne.com)

Heb je al contact met een notaris? Neem dan de volgende gegevens mee: 

Nalatenschap belasting

KiKa is een door de overheid erkende stichting met een ANBI-status, waardoor KiKa geen erfbelasting betaalt over het nagelaten bedrag. Jouw schenking komt dus volledig ten goede aan onderzoek naar kinderkanker.

Uitvaart

Het is heel bijzonder wanneer er bij een uitvaart aan KiKa wordt gedacht. Dit kan bijvoorbeeld door de vraag om een donatie in plaats van bloemen. Wil je collectebussen aanvragen voor een uitvaart? Dan helpen we je graag verder op weg via info@kika.nl of 020 345 85 35. 

Vrijblijvend contact over nalaten

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren