Tom Voûte Fonds

Per 1 mei 2013 heeft het Tom Voûte Fonds zich volledig aangesloten bij KiKa. Het Tom Voûte Fonds richt zich met name op (grotere) schenkingen en nalatenschappen.

 

LATER voor LATER symposium

_dsc3320_welkom_1

Het LATER voor LATER symposium wordt sinds 2013 jaarlijks georganiseerd door SKION LATER samen met het Tom Voûte Fonds/KiKa en de VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker).

Op het symposium wordt informatie gegeven over mogelijke langetermijneffecten van kinderkanker, SKION LATER en de LATER poliklinieken. Het symposium is bedoeld voor overlevenden van kinderkanker, maar ook partners, ouders en andere betrokkenen.

 

Op zaterdag 1 oktober 2016 vond het vijfde LATER voor LATER symposium plaats in CORPUS Congress Centre te Oegstgeest. Er waren zo’n 300 bezoekers.

Het thema dit jaar was was wetenschappelijk onderzoek met als motto “Samen vooruit!”. Onderzoekers deelden de eerste resultaten van de SKION LATER Studie met het publiek en vertelden over hoe zij onderzoek doen en wat er wel en niet bekend is over langetermijneffecten na kinderkanker.

Lees hier het verslag van de 5e LATER voor LATER symposium en een overzicht van de presentaties.