Tom Voûte Fonds

Per 1 mei 2013 heeft het Tom Voûte Fonds zich volledig aangesloten bij KiKa. Het Tom Voûte Fonds richt zich met name op (grotere) schenkingen en nalatenschappen.

 

LATER voor LATER symposium

Later voor Later

Op zaterdag 1 oktober 2016 vindt het 5e LATER voor LATER symposium plaats.

Het LATER voor LATER symposium wordt financieel mede mogelijk gemaakt door KiKa/Tom Voûte Fonds, Fonds NutsOhra en CORPUS Congress Centre.

Het thema dit jaar is wetenschappelijk onderzoek met als motto “Samen vooruit!”.  Onderzoekers zullen op een toegankelijke manier vertellen over de resultaten van hun onderzoek. Uiteraard komen er ook diverse survivors aan het woord om hun ervaringen te delen met het publiek.

Daarnaast besteden we aandacht aan vragen zoals:

  • Wat is er wel en niet bekend over langetermijneffecten na kinderkanker?
  • Hoe wordt er onderzoek gedaan naar langetermijneffecten van kinderkanker?
  • Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek: waarom wel of niet?
  • Wat levert wetenschappelijk onderzoek op voor mij, nieuwe patiënten en survivors?

Bezoek tijdens het symposium ook de informatiemarkt. Hier kan je met al je vragen terecht bij de LATER-experts.  Daarnaast kan je in contact komen met diverse organisaties op het gebied van o.a. psychosociale zorg, opleiding & werk en revalidatie. En niet onbelangrijk, de informatiemarkt biedt ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere survivors.

Het symposium is bedoeld voor survivors van kinderkanker vanaf 16 jaar en hun naasten. Elke survivor kan maximaal twee mensen meenemen. Het symposium vindt plaats in CORPUS Congress Centre te Oegstgeest. Dagvoorzitter Inge Diepman zal de dag in goede banen leiden.

Inschrijven kan vanaf 1 juli 2016 via de website van de VOKK en SKION LATER.

Meer informatie over het symposium