Help mee als bedrijf

KiKa en het bedrijfsleven versterken elkaar

Het bedrijfsleven en KiKa versterken elkaar. Veel bedrijven kiezen al voor een partnerschap om samen kinderkanker de wereld uit te helpen. Ook jouw bedrijf kan het verschil maken voor kinderen met kanker. 

Hoe we onze samenwerking ook invullen, een strategisch partnerschap biedt tal van mooie kansen.  Samen kunnen we grote impact maken en concrete resultaten bereiken.

Structurele samenwerking

Ook jouw bedrijf kan het verschil maken voor kinderen met kanker. Bijvoorbeeld door je voor een aantal jaar te verbinden aan KiKa.

Lees meer over de mogelijkheden

Kom in actie

Doe mee aan een evenement of start met collega's een actie waarmee je geld ophaalt voor onderzoek naar kinderkanker.

Kom in actie

Sponsor een prijs

KiKa heeft sinds kort een eigen loterij. Hiermee halen wij geld op voor onderzoek naar kinderkanker. En deelnemers maken kans op leuke prijzen. Wil jij ook een leuke prijs beschikbaar stellen? 

Neem contact op

Fiscale voordelen

Wil jij zakelijk doneren aan KiKa om kinderen met kanker te steunen? Je kan een gedeelte van jouw gift aftrekken van de belasting. Bekijk hier de voorwaarden.

Doneer als bedrijf

Resultaten dankzij bedrijven

Mede dankzij steun van bedrijven is de genezingskans van kinderen met kanker in de afgelopen 20 jaar gestegen van 72% naar 81%.  

Lees het jaarverslag

Waarom samenwerken?

Samenwerken met KiKa vergroot de betrokkenheid van jouw werknemers. Je laat zien hoeveel waarde jouw bedrijf toevoegt aan de samenleving. 

Deze bedrijven gingen je voor

Wil jij samenwerken met KiKa? Neem contact op met onze manager bedrijven Marijke Roskam. Zij is te bereiken via e-mail op marijke.roskam@kika.nl

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren