Foto persbericht 13 mei defSamen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!

Woensdag 20 mei presenteert Antoinette Hertsenberg de speciale uitzending Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10! Samen met Erica Terpstra en André van Duin als meneer Wijdbeens vraagt zij tijdens deze bijzondere avond aan heel Nederland om éénmalig 10 euro te doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Het belooft een fantastische avond te worden met mooie optredens van onder anderen de populaire Nederlandse band Racoon en Illusionist en arts, Victor Mids. Ook zal de meidengroep K3 een bijzonder optreden geven samen met drie kleine K3tjes, dit is één van de laatste optredens van K3. De artiesten treden samen op met kinderen en zij laten zich van hun beste kant zien om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

In ‘Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!’ zijn indringende portretten te zien van kinderen die kanker hebben, maar ook hoopvolle verhalen van kinderen die op weg zijn naar genezing. En verhalen van kinderen voor wie helaas geen behandeling meer mogelijk is. Aan de hand van deze verhalen wordt duidelijk hoe urgent onderzoek naar kinderkanker is. Hoe meer onderzoek gefinancierd kan worden, hoe groter de kans dat meer kinderen met kanker in de toekomst kunnen genezen. Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!

Het persbericht is hier te lezen

KIK_006_banner_618x450px

Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10! Woensdag 20 mei om 21.25 uur bij AVROTROS op NPO 1

Je vecht nooit alleen!

Met trots laten wij de speciale clip zien die is gemaakt in samenwerking met de 3J’s, Shirma Rouse en Elske de Wall. Wij zijn heel blij met het resultaat. Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!

Geef KiKa de 10!

KiKa scholenactie. Leerlingen van de basisschool kregen € 10,- , hun opdracht was om een actie voor KiKa te organiseren en daarmee het bedrag van € 10 te verhogen.

De vosjes van Frederike
In dit eerste filmpje in de reeks van 10 heeft Frederike vosjes  gemaakt en verkocht voor KiKa en heeft hiermee € 138,20 opgehaald. Wil jij ook een kanjer voor KiKa zijn? Organiseer dan een actie. Samen tegen kinderkanker! #kika10

Joelle verkocht waltermeloenen
In dit tweede filmpje in de reeks van 10 heeft Joelle watermeloenen verkocht voor KiKa.  Samen tegen kinderkanker #kika10

Acties van Lotte

Wat heeft Lotte het geweldig gedaan voor KiKa. Zo veel verschillende acties! Samen tegen kinderkanker #kika10

Acties van Kai, Max en Lucas

Wil jij weten wat Kai, Max en Lucas voor KiKa hebben gedaan? Bekijk het filmpje! Samen tegen kinderkanker #kika10

Grabbelen voor KiKa door Chris

Goed gedaan Chris! Geef KiKa de 10! Samen tegen kinderkanker #kika10

Tijn en Damian maken Sushi voor KiKa

Sushi voor KiKa? Bekijk het filmpje van Tijn en Damian. Samen tegen kinderkanker #kika10

Spookjes gemaakt voor KiKa door Linde, Robin en Tess

Mooie actie van Linde, Robin en Tess! Spookjes voor KiKa. Bekijk het filmpje. Geef KiKa de 10! #kika10

Isabelle maakt handwarmers voor KiKa

Goed bedacht hoor Isabelle! Handwarmers voor KiKa. Geef KiKa de 10! #kika10

De kaarten van Kate

Kate heeft zich van haar creatieve kant laten zien! Geef Kika de 10! #kika10