Acties

Er gaat geen dag voorbij of er is wel iets nieuws over of rond KiKa te melden. We zijn ontzettend blij dat heel Nederland bereid is om in actie te komen voor ons.

Jaarlijks worden er meer dan 5.000 acties voor KiKa georganiseerd door het hele land. Bijvoorbeeld door scholen, clubs, instellingen, bedrijven en particulieren. Deze inkomsten zijn voor KiKa en de onderzoeken naar kinderkanker heel erg belangrijk. Doordat er zo veel acties voor KiKa georganiseerd worden, is er geld beschikbaar voor het doel van KiKa; het beter behandelen en genezen van kinderen met kanker.

Kijk op onze website www.actievoorkika.nl voor een overzicht van verschillende mooie acties die voor KiKa georganiseerd worden. Je kunt hier je eigen actie aanmelden, deelnemen aan één van de KiKa evenementen of een actie voor KiKa sponsoren. Voor vragen kun je contact opnemen via actie@kika.nl

Kom in actie

Een actie voor KiKa: lege flessen verzamelen
We vinden het heel leuk als jij ook een actie voor KiKa wilt organiseren. Ideeën voor je actie kun je opdoen bij de acties die eerder voor KiKa zijn georganiseerd. Kijk maar eens onder het tabje ‘Acties voor KiKa’ of op www.actievoorkika.nl.

Wij ondersteunen je actie graag met promotiemateriaal vanuit KiKa.
Als je een e-mail stuurt naar actie@kika.nl en laat weten wat je plannen zijn, dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.