Acties

Er gaat geen dag voorbij of er is wel iets nieuws over of rond KiKa te melden. We zijn ontzettend blij dat heel Nederland bereid is om in actie te komen voor ons.

Jaarlijks worden er meer dan 4.000 acties voor KiKa georganiseerd door het hele land. Bijvoorbeeld door scholen, clubs, instellingen, bedrijven en particulieren. Deze inkomsten zijn voor KiKa en de onderzoeken naar kinderkanker heel erg belangrijk. Doordat er zo veel acties voor KiKa georganiseerd worden kunnen we groot worden maar zelf klein blijven. Hierdoor blijft er meer geld beschikbaar voor het doel van KiKa; het beter behandelen en genezen van kinderen met kanker.

Kom in actie

Een actie voor KiKa: lege flessen verzamelenWe vinden het heel leuk als jij ook een actie voor KiKa wilt organiseren. Ideeën voor je actie kun je opdoen bij de acties die eerder voor KiKa zijn georganiseerd. Kijk maar eens onder het tabje ‘Acties voor KiKa’.

Wij ondersteunen je actie graag met promotiemateriaal vanuit KiKa.
Als je een e-mail stuurt naar acties@kika.nl en laat weten wat je plannen zijn, dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.