Acties

Er gaat geen dag voorbij of er is wel iets nieuws over of rond KiKa te melden. We zijn ontzettend blij dat heel Nederland bereid is om in actie te komen voor ons.

Jaarlijks worden er meer dan 5.000 acties voor KiKa georganiseerd door het hele land. Bijvoorbeeld door scholen, clubs, instellingen, bedrijven en particulieren. Deze inkomsten zijn voor KiKa en de onderzoeken naar kinderkanker heel erg belangrijk. Doordat er zo veel acties voor KiKa georganiseerd worden, is er geld beschikbaar voor het doel van KiKa; het beter behandelen en genezen van kinderen met kanker.

Kijk op onze website www.actievoorkika.nl voor een overzicht van verschillende mooie acties die voor KiKa georganiseerd worden. Je kunt hier je eigen actie aanmelden, deelnemen aan één van de KiKa evenementen of een actie voor KiKa sponsoren. Voor vragen kun je contact opnemen via actie@kika.nl

Promotiemateriaal

Voor de ondersteuning van uw evenement, ter informatie en voor de promotie van KiKa stellen wij materiaal beschikbaar. U kunt verschillende materialen hier downloaden of contact opnemen met het KiKa Kantoor.

Vermeld in de mail duidelijk de naam en adresgegevens. Alvast bedankt! 

Promotiemateriaal in de vorm van Gimmicks, (pennen, ballonnen, etc.) hebben we niet. De kosten die hiervoor gemaakt moeten worden besteden we liever aan de onderzoeken. Uiteraard kunt u uw evenement nog opleuken met de KiKaberen.

Download hier verschillende A3 posters(kleur, pdf):

 

Poster Ellen Poster Jelle Poster Saskia Poster Miriam

Kleurplaat

De KiKa Kleurplaat is hier te downloaden.

Folder met donatieformulier

In deze folder vindt u naast informatie over onze stichting, ook een donatieformulier wat ingevuld kan worden teruggestuurd naar KiKa. Hiermee kunnen mensen donateur worden van onze stichting. Deze folders zijn op aanvraag (info@kika.nl) ook in het Engels beschikbaar.

Vlaggen

Om de locatie van uw evenement duidelijk een KiKa beeld te geven kunt u vlaggen bestellen. Deze vlaggen  (afmetingen: 2 x 3 meter en 1 x 1,5 meter ) gebruiken wij graag weer opnieuw en vragen u daarom deze na gebruik terug te sturen. Indien dit 14 dagen na uw evenement nog niet is gebeurd zijn wij genoodzaakt 15 euro per vlag in rekening te brengen.

De KiKa voorlichtingsfilm

Deze voorlichtingsfilm bevat een interview tussen  de toen 15-jarige Roy (zelf ex-patiënt) en kinderoncoloog Rob Pieters. Rob Pieters legt heel duidelijk van alles uit over kanker bij kinderen en over de rol van KiKa.  De film is hier online te zien en beschikbaar op DVD. Leent u van ons de DVD? Dan vragen wij u deze na gebruik aan ons terug te sturen. We gebruiken deze graag weer opnieuw. Indien dit 14 dagen na uw evenement nog niet is gebeurd zijn wij genoodzaakt 15 euro in rekening te brengen.
Deze film is ook online in losse delen te bekijken. Klik hier voor de link.

Collectebussen

KiKa werft voornamelijk fondsen door eigen evenementen, door de in het land georganiseerde activiteiten, door sponsoren en door direct mail. Collecteren doet KiKa niet, maar KiKa heeft wèl verzegelde collectebussen waarmee een actie kan worden ondersteund. Aan het gebruik van onze collectebussen zijn wel voorwaarden verbonden.

KiKa in uw e-mail

KiKa wil nog meer bekendheid krijgen. U kunt daar eenvoudig bij helpen. Download de KiKa e-mail Tag On en onderaan al uw e-mail komt ons logo, gironummer 8118 en website adres te staan. Het resultaat? U geeft aan dat u KiKa ondersteunt, terwijl wij op een originele manier potentiële donateurs bereiken! Klik hier voor de KiKa tag-on voor in mail

Downloaden logo’s

U kunt hier alle logo’s downloaden (zip bestand) in zwart/wit en in kleur en gebruiken ter ondersteuning van de promotie van uw actie. In het zip-bestand is ook een speciaal actie-logo beschikbaar.

 

De kleuren van KiKa

De kleurcodes van de KiKa huiskleuren zijn:

Oranje
PMS: 158
RGB: 232, 117, 17
hex: #e87511

Paars
PMS: 2617
RGB: 82, 0, 107
hex: #52006b

Wij vragen om deze kleurcodes aan te houden, wanneer u de kleuren van KiKa wilt gebruiken.