KiKa straatwerving

KiKa aan de deur

Regelmatig gaan enthousiaste wervers van KiKa langs de deur of naar openbare locaties om donateurs te werven of deelnemers voor de KiKa Loterij. Lees hier meer. 

Waarom werft KiKa donateurs?

Omdat structurele steun hard nodig is om ook in de toekomst onderzoek naar kinderkanker te financieren. Het doel: stijgen van 81% naar 100% kans op genezing van kinderkanker.

Hoe herken je een werver van KiKa? 

Wervers van KiKa zijn te herkennen aan oranje kleding met het KiKa logo. Zij vragen nooit om contant geld of om te pinnen. De wervers werken met een tablet om de deelnemer aan de loterij te registreren of om een donateur in te schrijven

Welke gegevens vraagt de straatwerver?

Wij werven donateurs via een digitaal formulier op een tablet. De werver vraagt altijd om jouw persoonsgegevens. Zoals je naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres. Wij gebruiken deze gegevens om jouw donatie of deelname aan de KiKa Loterij in orde te maken en je te informeren over ons werk. Jij ontvangt ook altijd een bevestiging van jouw donateurschap in de mail. Daarnaast vraagt de werver om jouw bankrekeningnummer zodat jouw donatie geïncasseerd kan worden.

KiKa gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Dit doen we volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We verstrekken deze gegevens nooit aan derden, tenzij we daartoe wettelijk worden verplicht. Het delen van persoons- en betaalgegevens is ten allen tijde veilig en vertrouwd. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.  

Krijgen de wervers van KiKa betaald? 

KiKa werkt al jaren samen met hetzelfde wervingsbureau en is daar heel blij mee! De wervers zijn in dienst van het wervingsbureau en krijgen betaalt voor de uren die zij werken. Het bureau hanteert scherpe tarieven, werkt op no cure no pay basis én is volledig transparant, waardoor KiKa inzicht heeft in de exacte kosten voor de werving. Omdat heel veel nieuwe deelnemers aan de KiKa Loterij en donateurs vervolgens KiKa jaren blijven steunen, is dit een hele belangrijke vorm van fondsenwerving. En die significant bijdraagt aan ons ultieme doel: 100% genezing van kinderen met kanker.

Mail niet ontvangen of heb je vragen? Mail naar info@kika.nl, dan helpen we je verder op weg.

Locaties werving

Voor vragen over onze huis-aan-huis werving kun je bellen met 020-2157377. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 tot 21:00 uur.  Via deze link kan je nagaan of er op dit moment bij jou in de buurt huis-aan-huiswerving plaatsvindt. 

KiKa collecte

KiKa is geen collecterende stichting en er is geen collecte week. Het kan echter voorkomen dat de deelnemers van onze sportieve evenementen (KiKa marathons) langs de deuren gaan om sponsorgeld in te zamelen. Zij vragen hiervoor een vergunning aan bij de gemeente. Dit doen ze altijd op persoonlijke titel. Bij twijfel kun je vragen om de vergunning of contact opnemen met de gemeente.  Hieronder vind je een overzicht van deelnemers die de collecte bij KiKa hebben aangemeld:

Run for KiKa Marathon

KiKa Extreme

KiKa collectebussen worden alleen ondersteunend bij acties voor KiKa gebruikt. Als je de actie niet vertrouwt, adviseren wij om geen geld te geven, maar te storten op rekeningnummer NL89INGB0000008118 van Stichting Kinderen Kankervrij.

De KiKa Loterij

KiKa heeft haar eigen loterij. De deelnemers werven wij onder andere door met wervers langs de deur te gaan. Met jouw deelname aan de loterij maak je kans op mooie prijzen en tegelijkertijd steun je ook KiKa, want wij mogen minstens 80% van jouw inleg investeren in meer onderzoek naar kinderkanker.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren