KiKa Kerstkaart

Koop een kaartje en steun KiKa

Niet één, niet twee, niet drie, maar dit jaar zijn er vier verschillende kerstkaartenacties voor KiKa. Wil jij onderzoek naar kinderkanker steunen en tegelijkertijd iemand blij maken met een prachtige kerstkaart? Lees dan snel verder. 

Verstuur een kaart en steun onderzoek

Kaartje2go en KiKa werken het gehele jaar samen aan een speciale KiKa-kaartencollectie.  Ook dit jaar slaan we de handen ineen voor de kerstkaartencollectie! Bij de verkoop van iedere kaart wordt 25 cent gedoneerd aan KiKa. Deze unieke kaarten zijn perfect om iemand een kerstwens te sturen.

Zakelijke kaarten

Impact maken als bedrijf en tegelijkertijd jouw medewerkers een hart onder de riem steken? Als werkgever kan je jouw collega’s dit jaar een persoonlijke kerstkaart toesturen met de zakelijke kaarten van Kaarten voor Kerst. Een gedeelte van de verkoop komt ten goede aan KiKa en het KWF.  

KiKa zakelijk steunen is ook mogelijk door het kopen van een kaart bij onze partner Goede Doelen Kerstkaarten. Er zijn honderden verschillende (zakelijke) kerst- en nieuwjaarskaarten te koop in de webshop. Met de opbrengst van de actie, steun jij wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Liever een kaart in de winkel kopen?

Ren dan snel naar de Bruna of AKO om de kerstkaarten van Paperclip te kopen. Elk jaar schenken zij een gedeelte van hun omzet aan KiKa. 

Ook in actie komen als bedrijf?

We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met onze manager bedrijven Marijke Roskam. Zij is te bereiken via de onderstaande button.

klik hier

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren