KiKa Kantoor

Het KiKa team

Het motto van KiKa: ‘Groot worden door klein te blijven’. Groot worden in wat wij doen en willen bereiken, maar klein blijven in kosten. Dit is mogelijk dankzij de steun van onze actievoerders, vrijwilligers en donateurs.

Ambassadeurs van KiKa

KiKa beschouwt iedereen die zich actief inzet in de strijd tegen kinderkanker als ambassadeur. Wil jij ook als ambassadeur in actie komen voor KiKa? Hieronder lees je meer over onze organisatie en de functies die er zijn.

Medewerkers

Vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam werkt KiKa met ruim 20 medewerkers binnen de afdelingen Onderzoeken, Marketing & Communicatie, Informatie & Services en Vrijwilligerscoördinatie. De collega's worden aangestuurd door algemeen directeur Jakolien van Eijk en financieel directeur Remko Veenstra.

Klik hier om naar de openstaande vacatures te gaan.

Vrijwilligers

Bijna 200 vrijwilligers vertegenwoordigen KiKa door het hele land. Zij zijn gastheer/-vrouw in de KiKa ruimte van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, verkopen KiKa knuffelberen of werken als gastdocent op basisscholen. Onze chequevrijwilligers gaan langs bij bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren om KiKa te vertegenwoordigen en hun symbolische chequemomenten te begeleiden. Het is mogelijk om verschillende functies te combineren of je juist op één onderdeel te specialiseren.

Klik hier voor de openstaande vrijwilligersfuncties.

Bekende Ambassadeurs

Er zijn ook een aantal bekende Nederlanders die zich belangeloos inzetten voor KiKa. Dit gebeurt bij onze eigen evenementen,  tijdens tv-optredens of op sociale media. We zijn erg blij met deze steun! Helaas kunnen wij actievoerende partijen niet in contact brengen met BN’ers.

Ferdi Stofmeel

Ferdi StofmeelMomenteel is Ferdi Stofmeel erg actief voor KiKa. Ferdi promoot onder andere de KiKa Runs én zet zich in voor het KiKa Klassenspel, onze gratis gastles. Ferdi: “Mijn drie kinderen zijn gelukkig gezond. Daar ben ik dankbaar voor, maar helaas is dat niet voor iedereen zo. Daarom zet ik mij sinds 2019 met veel trots in voor KiKa.”

Bas Muijs

Acteur Bas Muijs heeft de hoofdrol gespeeld in de KiKa commercial van 2014 en is bij vele KiKa evenementen aanwezig geweest.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren