Het KiKa team

Het motto van KiKa: ‘Groot worden door klein te blijven’. Groot worden in wat wij doen en willen bereiken, maar klein blijven in kosten. Dankzij alle actievoerders, ambassadeurs, vrijwilligers en donateurs is dit mogelijk.

Medewerkers

Naast de ruim 200 vrijwilligers verspreid over heel Nederland, werken we ook met 19 medewerkers vanuit ons kantoor in Amstelveen.  Iedere maand plaatsen we een interview over een van onze collega's. Je kunt deze hier teruglezen.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Vrijwilligers

De ruim 200 geregistreerde vrijwilligers verspreid door heel Nederland zijn de drijvende kracht van KiKa. Creatieve en betrokken mensen die hun tijd, ervaring en contacten in willen zetten. Zo leveren zij hun bijdrage aan de genezing van kinderkanker. Zij zijn onbetaalbaar voor KiKa!

Wat doe je als vrijwilliger van KiKa?

De vrijwilliger speelt een belangrijke rol in de grote en kleine acties die jaarlijks door het hele land voor KiKa worden georganiseerd. Veel scholen, bedrijven, (sport)clubs of verenigingen vinden het leuk om hun actie af te ronden met de komst van een vrijwilliger. Dit kan in de vorm van een symbolische cheque overhandiging, het houden van een dankwoord of het geven van korte voorlichting. Ook werk je nauw samen met het KiKa kantoor in het ondersteunen van acties. 

KiKa's visitekaartje

Als vrijwilliger van KiKa ben je enthousiast, betrokken en bereid om tijd te investeren. Je bent het visitekaartje van KiKa in jouw regio. Daarnaast ben je representatief en niet bang om in het openbaar te spreken. 

Wil jij KiKa vertegenwoordigen? Stuur dan je CV met een uitgebreide motivatie naar vrijwilligers@kika.nl.

Ambassadeurs

Eigenlijk is iedereen die zich inzet in de strijd tegen kinderkanker een ambassadeur van KiKa. Kom jij in actie voor KiKa? Dan wil iedereen van jou natuurlijk weten waar KiKa voor staat en waarom steun zo belangrijk is. Jij vertegenwoordigt op dat moment KiKa en bent daarom ambassadeur. 

Ook zijn er een aantal bekende Nederlanders die zich belangeloos inzetten voor KiKa. Deze vrienden van KiKa zetten zich in tijdens tv-uitingen, de evenementen van KiKa of op verschillende mediakanalen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse veiling van KiKa. Samen met (ex)patiënten maken zij prachtige kunstwerken maken. We zijn erg blij met deze steun! Helaas kunnen wij actievoerende partijen niet in contact brengen met BN’ers.

Bekijk hieronder de beelden van BN’ers in actie voor KiKa: 

Robin en Buddy

 

Bas Muijs

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur, steun ons éénmalig of kom in actie voor KiKa.

Steun KiKa