Word partner

Er zijn vele mogelijkheden van samenwerkingen met KiKa. Wij horen graag hoe jij invulling wilt geven aan onze samenwerking. Lees hier meer over verschillende bedrijven die KiKa al steunen in de strijd tegen kinderkanker. En hoe jouw bedrijf partner wordt van KiKa.

Slimpie & (Run for) KiKa sinds 2015!  

Samen naar de 100%, dat is het uitgangspunt van onze al jarenlange samenwerking. Slimpie bedenkt en verkoopt suikervrije limonadesiroop, snoep en waterijs en zonder calorieën. Al  jaren is Slimpie trouwe sponsor van Run for Kika door het sponsoren van limonade. En doneren ze ieder jaar prachtig bedrag voor onderzoek naar kinderkanker!    

Sc Heerenveen

De samenwerking tussen sc Heerenveen en KiKa stamt uit 2010 en is ooit ontstaan vanuit onze gemeenschappelijke kernwaarden:

  • Betrouwbaar
  • Nuchter
  • Positief: familie en kinderen
  • Innovatief
  • Ambitieus

Dit maatschappelijk partnership heeft het afgelopen decennium voor veel mooie acties en zichtbaarheid gezorgd voor KiKa, waardoor we zeker in de regio Friesland maar ook daarbuiten steeds bekender zijn geworden en een waardevolle achterban hebben. Het hoogtepunt tot nu toe was eind 2020 met de Berenactie in samenwerking met zakelijk partner van KiKa MSD.

MSD Nederland

Geneesmiddelenbedrijf MSD is al bijna 20 jaar een belangrijke partner van KiKa. MSD is met 6.000 medewerkers het grootste geneesmiddelenbedrijf in Nederland. Al bijna 100 jaar is MSD betrokken bij de gezondheid voor mensen én dieren. Ze lopen voorop (in het onderzoek) om de preventie en behandeling te verbeteren van ziekten zoals kanker. En daarom vindt MSD het belangrijk om ook KiKa te steunen. Dat doen zij doorgaans door hun medewerkers te activeren om in actie te komen voor KiKa. Het door medewerkers opgehaalde sponsorbedrag verdubbelt MSD vervolgens waardoor KiKa jaarlijks een fantastische financiële bijdrage ontvangt van MSD. Toen in coronatijd er geen events plaatsvonden waaraan medewerkers mee konden doen, heeft MSD het initiatief genomen om een alternatief te bedenken. Dat heeft geresulteerd in de Berenactie met sc Heerenveen. Daar zijn we nog steeds ongelooflijk trots op!

MR MARVIS

Korte broekenmerk MR MARVIS komt jaarlijks in actie voor KiKa tijdens de KiKa Korte Broek campagne. Ze leveren de korte broek voor het campagnebeeld, regelen de fotoshoot en doneren 100% van hun omzet in de derde week van december aan KiKa. Dankzij MR MARVIS is er al ruim 50.000 euro opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. 

De mogelijkheden bespreken?

Samen bepalen we hoe het partnerschap er precies uit komt te zien. Wil jij hierover verder praten? Onze manager bedrijven Marijke Roskam staat je graag te woord en is bereikbaar via marijke.roskam@kika.nl

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren