Haar doneren

Wil jij aan KiKa haar doneren? Dat kan helaas niet, want KiKa maakt geen pruiken. Wij zamelen geld in om wetenschappelijke onderzoeken naar kinderkanker te doen. Wil jij jouw haar doneren en óók KiKa helpen? Dat kan!

Er worden vaak acties georganiseerd waarbij mensen zich laten sponsoren om hun haar te knippen. Je kan hiermee geld inzamelen voor KiKa en je haar doneren aan een stichting die pruiken maakt. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Voor haardonatie kan je bijvoorbeeld terecht bij Stichting Haarwensen. Mocht je met dit mooie initiatief KiKa willen steunen, dan kunnen wij jou hierin ondersteunen met bijvoorbeeld promotiemateriaal. Stuur een mailtje naar actie@kika.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Je kan ook jouw 'haar doneren' actie aanmelden op www.actievoorkika.nl met een leuke foto en een omschrijving. Het linkje naar je persoonlijke actiepagina kun je delen met familie en vrienden. Zij kunnen jou eenvoudig online sponsoren. Ook is op de site het sponsorformulier van KiKa te downloaden.

Veel succes met jouw mooie initiatief! 
 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren