Mud Masters voor KiKa

11 juni Haarlemmermeer & 24 september 2023 Biddinghuizen

Ren jezelf de blubber!

Haal minimaal €150,- sponsorgeld op en dan ontvang jij jouw startbewijs en een uniek t-shirt. Je kiest zelf je afstand: de family run van 3 of 5 km of een reguliere run van 6, 12 of 16 km. 

Inschrijven

 

Dam tot Damloop

24 september

Van Amsterdam naar Zaandam

Loop de 10 Engelse Mijl, 16.1 kilometer, tussen Amsterdam en Zaandam voor kinderen met kanker. Haal minimaal €150,- sponsorgeld op en dan ontvang je van ons een KiKa runshirt

Loop mee

 

Nijmeegse Vierdaagse

18 t/m 21 juli 

Het gezelligste feest van Nederland

Doe mee aan de grootste wandelprestatietocht van de wereld en haal geld op voor kinderen met kanker.  Loop vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer.  

Schrijf je in

 

Run for KiKa Marathon

 

Droom jij ook van een van de ‘World Major’ Marathons in een wereldstad als Chicago of Londen?

Een geweldige prestatie waarmee ook nog eens KiKa wordt gesteund. Bekijk snel welke marathon het beste bij jou past!

Meerennen

 

Giro di KiKa

 

Giro di KiKa koppelt de sfeer en route van de Giro d’Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker.

Rijd mee met deze sensationele wielerronde door Italië, een land met grote liefde voor de wielersport. We zijn zes dagen onderweg en rijden dagelijks een nieuwe etappe met een nieuw startpunt. Meld je snel aan en beleef de onvergetelijke en uitdagende etappes in de Dolomieten en rondom de Stelvio. 

Fiets mee

 

Schaats voor KiKa

 

Schaats voor KiKa is de ultieme schaatsbeleving!

Geniet van de prachtige Weissensee en schaats de Alternatieve Elfstedentocht voor KiKa of de prestatietocht. 100 of 200 km voor KiKa. Red je dit niet? Een medaille van KiKa krijg je sowieso. Ga je met ons mee? Schrijf je snel in!

Schaats mee

 

Run for KiKa

 

Op verschillende locaties in Nederland rennen we voor een heel belangrijk doel: hogere genezingskans voor alle kinderen met kanker.

Doe mee als individu aan de 5 of 10 km of de KiKa Mini Race voor kinderen t/m 8 jaar. Of doe mee aan het nieuwe onderdeel: de Estafette waarbij je met een team van 2-4 personen in totaal 10 rondjes van 1 km rent over het Estafette-parcours.

Meer weten?

 

KiKathlon

 

Een sportieve dag voor kinderen met kanker

KiKathlon is 1/8 deel van een triathlon. Je kunt kiezen uit 500 meter zwemmen, 20 km fietsen of 5 km hardlopen in teamverband (2 of 3 personen) of je doet alle onderdelen alleen. 

Meedoen

 

Walk for KiKa

 

Samen wandelen we kinderkanker de wereld uit! 

Heb jij altijd al eens het Pieterpad willen lopen? Ga dan de sportieve uitdaging aan en loop meerdere etappes van het Pieterpad voor KiKa. Beleef een uniek wandelweekend en draag bij aan de genezing van kinderkanker.  

Klik hier

 

KiKa Extreme

 

Is een marathon lopen geen sportieve uitdaging meer voor jou?

Ga dan een extreme sportieve uitdaging aan met KiKa Extreme. Bij de Ironman triathlon in Westfriesland, Maastricht of Emilia ga je 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en een halve marathon rennen. 

Meedoen

 

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren