Doneer met je bedrijf

Doneren als bedrijf

Samen voor 100% genezing

Wil jij met jouw bedrijf KiKa steunen met een financiële bijdrage? Geweldig, je kan op verschillende manieren doneren als bedrijf! Lees meer op deze pagina.

Maandelijks of eenmalig doneren

Met jouw donatie kan KiKa onderzoek naar kinderkanker financieren. Doneren als bedrijf kan via een doorlopend donateurschap of een eenmalige donatie. 

Doneer hier

Wil jij liever handmatig overmaken. Dat kan ook! Het rekeningnummer van KiKa is: NL 89 INGB 000 000 8118, t.n.v. Stichting Kinderen Kankervrij.

Meer weten over doneren als bedrijf?

Wil jij meer informatie? Onze collega's van Informatie en Services staan voor je klaar. Je kan ons bereiken via info@kika.nl. Het is tevens mogelijk om een factuur te ontvangen van je donatie.

Belastingvoordelen voor bedrijven

Donaties aan KiKa zijn voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. Dat maakt jouw donatie aantrekkelijk. Want zo steun je een goed doel en maak je het verschil.

KiKa is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kan je donaties van de winst aftrekken. Vanaf 1 januari 2012 is de niet-aftrekbare drempel van € 227 vervallen. Elke gift is nu dus aftrekbaar. Het totaal aan aftrekbare donaties mag 50% van de winst bedragen tot maximaal € 100.000. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

Jouw belastingadviseur of accountant kan je meer vertellen over doneren aan KiKa met jouw bedrijf. 

Wil je naast een donatie ook in actie komen voor KiKa met je bedrijf? Dat kan! Neem dan een kijkje op het actieplatform.

Ook relevant:

 

 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren