De KiKa beer

Ga naar onze webshop

Hoi, ken jij mij al? De KiKa beer! Ik sta symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. Mag ik met jou mee naar huis? Bekijk snel waar je mij op kunt halen! 

KiKa beren weetjes: 

Leuk om de KiKa beer bij jouw actie te verkopen! Let op: de KiKa beren mogen niet voor een andere prijs verkocht worden. 

Dichtstbijzijnde KiKa beer verkooppunten

Door het hele land hebben we enthousiaste vrijwilligers die de KiKa beren verkopen en daarmee een officieel verkooppunt zijn. Het is hartverwarmend hoeveel mensen zich hiervoor inzetten. 

Per mail kan je contact opnemen met de berenverkoper bij jou in de buurt. In verband met privacy vermelden we alleen het e-mailadres van de berenverkoper. 

Wanneer je een KiKa beer bij een verkooppunt wilt kopen kan het voorkomen dat niet alle kleuren en maten bij hen op voorraad zijn. Je kan de KiKa beer bestellen via de webshop of contact opnemen met een ander verkooppunt. 

Bij een bestelling van 180 KiKa beren of meer kun je contact opnemen met Roel van Driel via roel.van.driel@kika.nl. Vanaf dit aantal kunnen we de KiKa beren kosteloos toesturen naar ieder gewenst adres in Nederland. Voor de betaling sturen we dan een factuur mee.

Verkooppunt van de KiKa beer worden?

Wat leuk dat je KiKa wilt steunen! Op dit moment zitten we in de luxe positie dat we over voldoende officiële verkooppunten beschikken. Zodra er behoefte is aan nieuwe verkooppunten, zal dit op de website kenbaar worden gemaakt. 

Ga naar onze webshop

KiKa beer kind

Verkooppunten KiKa beer

Groningen
Friesland
Drenthe
Flevoland
Utrecht
Zeist rob_van_kleef@hotmail.com
Veenendaal kika@bos.nl
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg

 

In onze webshop vind je diverse KiKa artikelen.

Ga naar onze webshop

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren