Run for KiKa @home

Wederom een zeer geslaagde editie van Run for KiKa @Home!

Voor de derde keer dit jaar trokken ruim 1020 KiKa-runners hun hardloopschoenen aan om flink wat kilometers af te leggen.

Vanuit huis of vanaf 10 exclusieve locaties in het land renden de deelnemers zich in het zweet voor kinderen met kanker. En met succes! Ruim €80.000,- werd er opgehaald voor KiKa.

KiKa-runners uit het hele land hebben vandaag Nederland oranje gekleurd. Of deelnemers nu 2, 8, 22 km of hele marathon wilde lopen, alles kon en mocht. Zelfs de kleinere fanatiekelingen leverden hun bijdrage tijdens Run for KiKa @Home. Iedere KiKa-kilometer telt mee, dat bewezen de deelnemers vandaag maar weer! Naast veel bekende deelnemers ook veel nieuwe gezichten aan de start vandaag. Geweldig om te zien dat de KiKa-community blijft groeien, zeker in deze tijd!  

Doel

Het doel van Run for KiKa @Home is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Nog altijd sterft 1 op de 4 kinderen met diagnose kanker. Het blijft daarom zo belangrijk dat we ons samen blijven inzetten voor kinderen met kanker. Het is een bittere noodzaak, want het genezingspercentage móét omhoog van 75% naar 95%.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren