Research Prinses Máxima Centrum

Vierde verdieping Prinses Máxima Centrum

De nieuwe research verdieping is ingericht en klaar voor gebruik! 

In maart 2018 stond Frits Hirschstein op de toen nog kale vierde verdieping van het Prinses Máxima Centrum. Er was onvoldoende budget om de nieuwe researchafdeling in te richten. KiKa besloot om in 2018 en 2019 extra inspanningen te doen om dit alsnog te realiseren.

Dankzij de actie Ruim op voor KiKa, de nieuwe loterij Lot of Happiness en de groei van het aantal donateurs is het gelukt! Afgelopen maart is de vierde verdieping ingericht en klaar gemaakt voor gebruik. Vanwege het Corona-virus is dit niet uitgebreid gevierd, maar het is absoluut de moeite waard om via deze weg met je te delen. 

Wat betekent dit voor de researchafdeling?

Bij de opening van het Prinses Máxima Centrum in mei 2018 zijn er 250 onderzoekers gestart. Dat aantal kan nu groeien naar 400. En dat is nodig om ons doel te bereiken: versneld de genezing van kinderen met kanker te verhogen. Het is de ambitie van het Prinses Máxima Centrum om voor alle typen kinderkanker de allerbeste specialisten in huis te halen. Als dat lukt is de verwachting dat er nog een vijfde en zesde verdieping bij moet komen. De bouwplannen liggen klaar!

Dank voor jouw steun en we hopen nog heel lang op jouw steun te mogen rekenen. Het gaat de goede kant op, maar we hebben nog een serieus aantal stappen te zetten.Vierde verdieping

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren