Sportieve actievoerders halen ton op tijdens Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge

Tijdens eerste editie van Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge hebben ruim 80 deelnemers € 132.827,- opgehaald voor KiKa. Zij liepen van 13 tot en met 15 mei de eerste vijf etappes van het legendarische Pieterpad voor kinderen met kanker. 

Een wandeling om nooit te vergeten

Een wandeling van Pieterburen naar Rolde van ruim 81 kilometer, je moet het maar durven. De 80 sportievelingen van Walk for KiKa gingen het avontuur aan. Na lang wachten en trainen was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. Zij werden tijdens het lopen van de eerste etappes verrast met alles wat het Pieterpad te bieden heeft: glooiende landschappen, prachtige zandpaden, verharde bospaden en hier en daar een heuvelachtig parcours. Een enorme uitdaging.

Een van de deelnemers is Marijke Roskam. Zij liep samen met haar schoonzus voor kinderen met kanker: “Het feit dat elke drie dagen in Nederland een kind sterft aan de gevolgen van kanker is niet te bevatten. Er is veel kostbaar onderzoek nodig om ervoor te zorgen dat alle kinderen kunnen.


Op naar de volgende editie in 2022

Wil jij ook wandelen voor KiKa? Van 30 september tot en met 2 oktober organiseren we de tweede editie van Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge. We vervolgen het Pieterpad vanuit Rolde en lopen vier etappes in twee dagen om vervolgens te finishen in Hardenberg. Er is geen betere motivatie dan wandelen voor kinderen met kanker. Ga de sportieve uitdaging aan en haal geld op voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden naar kinderkanker. Ga naar Walk for KiKa!

walk for kika
Trotse deelnemers halen meer dan een ton op voor KiKa

 

 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren