Marathon Veluwe

Run for KiKa Marathon zoekt de prachtige Veluwe op

Run for KiKa Marathon voegt een gloednieuwe editie toe aan haar marathonkalender. Op 2 oktober 2021 vindt de allereerste Run for KiKa Marathon Veluwe plaats.*

Deelnemers gaan back-to-nature en rennen door het unieke landschap die de Veluwe kenmerkt. Dichterbij huis dan ooit krijgen KiKa-runners de kans om een (halve) marathon te rennen voor KiKa. 

De mooiste route dwars over de Veluwe

De Veluwe behoort tot één van de mooiste natuurgebieden in Nederland en is een populaire plek voor diverse doeleinden. Voor de allereerste keer betreedt Run for KiKa Marathon dit bijzondere gebied met als start- en finishlocatie het Nederlandse Openluchtmuseum in Arnhem. Deelnemers lopen dwars door het cultuurhistorisch museum, waarna ze richting een prachtig natuurgebied van de Veluwe gaan om de (halve) marathon te voltooien. 

Verleggen van grenzen in Nederland

Run for KiKa Marathon staat al jaren bekend om haar bijzondere edities over de grens, zoals New York, Tokyo, Berlijn! Daar is nu een uniek evenement aan toegevoegd in eigen land. Toegankelijkheid, saamhorigheid, beleving en een sportieve uitdaging dienden als uitgangspunten voor de organisatie van dit hardloopevenement. Met deze marathon beleef je Nederland op z’n mooist!

Fundraising voor KiKa 

Het doel van Run for KiKa Marathon Veluwe is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Enthousiaste en fanatieke deelnemers maken samen hét verschil voor kinderen met kanker. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa Marathon dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen. 

Deelname

Inschrijvingen zijn geopend!  Bij een minimaal sponsorbedrag van € 950,00 ontvang je als deelnemer startbewijs, de nodige begeleiding, een kledingpakket, een welverdiende medaille én natuurlijk een geweldig avontuur om nooit te vergeten.. 

Meer informatie en inschrijven kan via www.runforkikamarathon.nl
 

 

*Helaas is deze editie van Run For KiKa Marathon Veluwe vanwege de huidige Coronamaatregelen verplaatst naar voorjaar 2022.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren