Run for KiKa

Run for KiKa @Home is terug!

Het maximale eruit halen en écht die stap extra zetten voor kinderen met kanker. Dat gebeurt op zondag 28 juni tijdens de tweede editie van Run for KiKa @Home. Met deze officiële run vanuit huis wordt de draad weer opgepakt en maken duizenden sportievelingen hét verschil voor kinderen met kanker. 

Tijdens de eerste editie van Run for KiKa @home in mei, kleurde heel Nederland oranje. Nu is het tijd om daar een schepje bovenop te doen en zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa! Want, zo zegt oprichter en directeur van KiKa Frits Hirschstein: “Niets is zo mooi als je met sporten het verschil kunt maken voor een kwetsbare groep als kinderen met kanker. Maak de 28ste juni ook het verschil en doe mee!”

Uit de startblokken geschoten

De inschrijving is nog maar net geopend en er staan nu al 1.000 runners ingeschreven. Samen nu al goed voor ruim 35.000 euro voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Op zondag 28 juni klinkt om 11.00 uur het officiële startschot van Run for KiKa @Home. Niemand minder dan acteur en KiKa Ambassadeur Ferdi Stofmeel verzorgt samen met de organisatie vooraf de warming-up en de officiële cheque overhandiging. Allemaal live te volgen via een livestream op de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Run for KiKa.  

Run for KiKa @Home

Run for KiKa @Home is het hardloopevent waarbij deelnemers zelf bepalen waar en hoever ze rennen. Bij inschrijving geef je zelf aan hoeveel kilometer je gaat lopen en na afloop voer je de daadwerkelijk gelopen kilometers in. De eerste editie van Run for KiKa @Home op 3 mei was een groot succes met ruim 2.000 deelnemers die vanuit huis samen meer dan 18.000 km renden. Ook op 28 juni bepalen deelnemers zelf hoe lang en waar ze rennen, zolang ze zich aan de RIVM-regels houden. Deelname aan het evenement is gratis. 

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl/at-home

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren