Tienduizenden euro's bij elkaar gerend tijdens Dam tot Damloop

Na twee afgelaste edities was het afgelopen zondag eindelijk tijd voor de Dam tot Damloop. Ruim 82 sportievelingen gingen de uitdaging aan en haalden meer dan €30.000 euro op. Dwars door de regen én wind liepen ze 10 Engelse Mijl (16.1 kilometer) tijdens de koudste Dam tot Damloop ooit.

Dam tot Damloop: een uniek hardloopfeestje

Ook dit jaar was de Dam tot Damloop weer een feestje. De renners liepen een prachtig parcours dwars door Amsterdam richting Zaandam. Ondanks het belabberde weer lieten ze zich niet uit het veld slaan. Samen hebben zij een fantastisch bedrag opgehaald van maar liefst €31.179. En de sponsorteller loopt nog door! 

Nieuw dit jaar was het KiKa bedrijvenpakket waar in grote getalen gebruik van is gemaakt. Speciaal voor bedrijven was het mogelijk om drie soorten pakketten te kopen. Zo maak je als werkgever het verschil; je steunt KiKa én motiveert je medewerkers om samen te sporten. Want in je eentje meedoen is leuk. Maar met al je collega's rennen is nog veel leuker. 

Hardlopen voor KiKa

Wil jij ook het verschil maken voor kinderen met kanker? Schrijf je dan in voor een van onze runs op de website van Run for KiKa. 

Ook relevant

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren