Corona financiering onderzoeken KiKa

Onderzoeksplannen- en projecten gaan 100% door!

Natuurlijk heeft KiKa ook last van Covid-19. Opbrengsten uit evenementen en acties vormen ruim een kwart van het totaal aan opbrengsten voor KiKa, en die missen we al bijna een jaar!

Gelukkig hebben we andere inkomstenbronnen zoals donateurs en nalatenschappen die het bijzonder goed hebben gedaan in 2020. Ook het bedrijfsleven heeft zich van haar goede kant laten zien door NIKS te doen. Geen relatiegeschenken of kerstpakketten, maar donaties aan KiKa. Geweldig die extra steun.

Ook nieuwe concepten als Run for KiKa@home, de online KiKa Collecte, de loterij Lot of Happiness en de geweldige Berenactie met MSD en sc Heerenveen hebben een positieve bijdrage geleverd.

Alles bij elkaar meer dan voldoende om al onze onderzoeksplannen, programma`s en projecten voor, maar ook buiten, het Prinses Máxima Centrum te financieren. En dat was en is een must voor KiKa, want: Onderzoek naar kinderkanker kan niet op een lager pitje.

Ook als Covid-19 in 2021 bij ons blijft met alle beperkingen van dien, dan hebben wij er alle vertrouwen in dat we weer op de steun van particulier en zakelijk Nederland mogen rekenen en daarmee ook dit jaar alle onderzoeksplannen kunnen realiseren.

Met dankbare en hartelijke groet,

Frits Hirschstein
Oprichter
 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren