Run for KiKa Summer Fun

Nieuw: Run for KiKa Summer Fun!

Ga samen met familie, vrienden en collega's de uitdaging aan van 20 t/m 30 juni tijdens Run for KiKa Summer Fun. Ren gezamenlijk of alleen in totaal 25 km in 10 dagen voor kinderen met kanker. Op dit moment geneest 25% van de kinderen niet: tijd om in actie te komen in de strijd tegen kinderkanker.

Run for KiKa Summer Fun is voor iedereen, jij bepaalt op welke manier en met wie je de 25 km rent. Loop bijvoorbeeld iedere dag 2,5 km, 5 keer 5 km of in één keer de volledige 25 km. Stippel je eigen routes uit, plan wanneer en met wie je gaat lopen en ren met de zon op je toet de zomer tegemoet. 

Jij maakt hét verschil

Sinds de oprichting van KiKa steeg het genezingspercentage van kinderen met kanker met ruim 5%. Concreet betekent dit dat er jaarlijks meer dan 25 kinderen extra genezen. Dat zijn 25 kinderen die weer een toekomst hebben, 25 gezinnen die samen blijven en 25 klaslokalen waar geen lege stoel staat. 

De harde realiteit is echter dat op dit moment 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Daarom is er nog steeds veel geld nodig voor onderzoek naar kinderkanker. Deelnemers aan Run for Kika Summer Fun helpen mee om die laatste 25% genezingskans te realiseren, zodat nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben.

Summer Fun met KiKa

Run for KiKa Summer Fun, een unieke uitdaging voor iedereen om samen in beweging te komen én het verschil te maken voor kinderen met kanker. De manier waarop en met wie je dat doet bepaal je helemaal zelf, maar houd je wel aan de actuele RIVM-richtlijnen. 

Deelname is gratis!

Kom in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Summer Fun! Doe gratis mee via www.runforkika.nl en maak kans op een Grizzly Grill compact BBQ, KiKa fiets en vele andere zomerse prijzen! 

Run for KiKa Summer Fun

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren