chantal en beau

Nederland viert Koningsdag met KiKa

KiKa Vrijmarkt daverend succes!

RTL, Marktplaats en KiKa hebben dit jaar speciaal voor Koningsdag de handen ineengeslagen. Met een digitale vrijmarkt en een bijzondere televisie uitzending van ‘De Chantal & Beau Show tussen de schuifdeuren’ als gevolg. Er werden ruim 115.000 digitale kleedjes aangemaakt en heel Nederland bood op VIP items van bekende Nederlanders die bij elkaar meer dan €40.000 euro opleverden. 

KiKa Vrijmarkt

Er zijn op Koningsdag meer dan 115.000 digitale kleedjes neergelegd op Marktplaats en er stonden meer dan 100 advertenties per minuut online. Welk gedeelte van de opbrengst er uiteindelijk aan Stichting Kinderen Kankervrij wordt gedoneerd bepaalt de verkoper zelf. De opbrengst van de speciale VIP kleedjes van bekende Nederlanders als Beau van Erven Dorens, Frenkie de Jong en Anna Nooshin gaat volledig naar Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa is enorm blij met het resultaat van deze bijzondere samenwerking. Niet alleen vanwege de mooie opbrengst, maar ook vanwege de positieve aandacht in deze lastige tijd. 

Chantal & Beau Show tussen de schuifdeuren

De leukste en meest bijzondere items en optredens van de digitale vrijmarkt werden gisteravond door Beau en Chantal live op televisie gepresenteerd tijdens een speciale uitzending van ‘De Chantal & Beau Show tussen de schuifdeuren’ bij RTL 4. Zij gingen met de digitale pet rond en riepen op om te bieden op een aantal heel bijzondere kleedjes. Het schilderij van Ruud de Wild ontving met een bedrag €6.500,- het hoogste bod van de avond. Waylon bood live in de uitzending zijn gitaar aan voor Stichting Kinderen Kankervrij en Suzan en Freek gaven een live optreden en veilden een digitaal huiskamerconcert dat uiteindelijk voor €750 verkocht werd.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren