Mud Masters

Tweede editie Mud Masters voor KiKa groot succes!


Op zondag 4 juli 2021 stonden 350 dappere deelnemers van KiKa aan de start van Mud Masters (Haarlemmermeer). De deelnemers aan deze race door de modder, haalden bij elkaar opgeteld ruim 158.237 euro op voor KiKa! Een prachtig resultaat!

Vaders in actie

Tussen deze deelnemers zaten ook twee bijzondere vaders. Vrienden Arjan en Thomas zijn namelijk de topfondsenwervers van Mud Masters voor KiKa. Zij haalden met 7 andere teamgenoten ruim 31.000 euro op voor het goede doel. Beide vaders gaan door een moeilijke tijd, omdat hun dochters ziek zijn. Louise (4) heeft een hersentumor en Sophie (8) leukemie. Zij werden vlak voor de start door KiKa ambassadeur Ferdi Stofmeel in het zonnetje gezet. “Het is ongelooflijk bijzonder dat juist jullie je vandaag voor KiKa in het zweet werken”.

Op herhaling in Biddinghuizen

Het succes in Haarlemmermeer smaakt voor KiKa naar meer. En dankzij de mooie samenwerking met de organisatie van de officiële Mud Masters staat er op 26 september weer een editie gepland, ditmaal in Biddinghuizen. Via de speciale actiepagina mudmastersvoorkika.nl schrijven zich nog dagelijks nieuwe deelnemers in.

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren