Lancering KiKa Korte Broek bij Radio 538

Van 19 tot en met 23 december trekt Nederland massaal de korte broek weer uit de kast voor KiKa Korte Broek. Om aandacht te vragen én geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. En dat doen we dit jaar niet alleen. Radio 538 komt namelijk ook in actie voor het Máxima met hun Missie 538.  

Onze directeur, Jakolien van Eijk, vertelde vandaag live bij ‘De 538 Middag’ met Frank Dane op Radio 538 over KiKa Korte Broek en de keuze om de campagne dit jaar te koppelen aan Missie 538 voor het Máxima. Ze schoof aan in de uitzending, samen met boegbeelden Pim en Ties. Pim kreeg kanker op jonge leeftijd. Hij is genezen maar heeft helaas nog heel veel last van late effecten door zijn behandeling. Zoals hersenletsel en Gilles de la Tourette. “Kinderkanker stopt niet na de behandeling. Ik wil dat mensen dat weten”, zegt Pim.  

Bekijk het fragment hier terug. 

Doe jij mee aan KiKa Korte Broek?

Draag van 19 t/m 23 december je korte broek voor KiKa om aandacht te vragen én geld op te halen voor kinderen met kanker. Zo draag jij bij aan Missie 538 voor het Prinses Máxima Centrum.

Geef je hier op

Ook relevant:

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren