vrijmarkt chantal beau

KiKa vrijmarkt

Chantal en Beau doen live verslag van KiKa Vrijmarkt op Koningsdag!

Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen maken op Koningsdag (Woningsdag) 27 april een historische uitzending van ‘De Chantal en Beau Show - tussen de schuifdeuren’ bij RTL 4! Zij doen vanaf 20.30 uur live verslag van de allereerste KiKa Vrijmarkt en bieden een podium aan de meest bijzondere spullen en aan een selectie van vooraf ingezonden optredens. Met de verkoop van spullen, acties en talent op kikavrijmarkt.nl wordt belangrijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd.

KiKa Vrijmarkt op Marktplaats

Dit jaar geen kleedje voor de deur of in het park, geen liveoptredens van je buurmeisje en geen onmogelijke spelletjes waar je vies of nat van wordt. Speciaal voor iedereen die dat dit jaar zo mist, is er de virtuele vrijmarkt voor KiKa. Hier verkoop je alsnog je oude spullen, maar bijvoorbeeld ook persoonlijke muzieklessen, kookclinics, optredens of diners. Vanaf 22 april gaan de virtuele kleedjes de lucht in en kun je tot en met Koningsdag zoveel mogelijk items verkopen via de speciale Marktplaatspagina kikavrijmarkt.nl. De opbrengst (of een deel daarvan) kan achteraf aan Stichting Kinderen Kankervrij gedoneerd worden. 

Marktplaats: “Veel gezinnen hebben de afgelopen maanden spullen verzameld om op Koningsdag te verkopen. Anderen hebben juist geld gespaard om mooie en unieke dingen te kopen op deze bijzondere dag. Als we dat niet op straat kunnen doen, doen we dat dit jaar digitaal. Waar kan dat beter dan op Marktplaats en met wie kan dat beter dan met KiKa? Het is fijn om iets te verdienen en het is mooi om daarmee een fantastische organisatie als KiKa te ondersteunen."

De Chantal en Beau Show

De leukste en meest bijzondere items en optredens van de KiKa Vrijmarkt worden door Beau en Chantal live op televisie gepresenteerd tijdens een speciale uitzending van ‘De Chantal en Beau Show - tussen de schuifdeuren’! 
Optredens en spullen met een bijzonder verhaal kun je direct inzenden via koningsdag@bluecircle.nl
. De redactie nodigt een aantal van deze “verkopers met een verhaal” digitaal uit in ‘De Chantal en Beau Show - tussen de schuifdeuren' op 27 april om 20.30 uur bij RTL 4.

Bijzondere samenwerking

Het is een bizarre tijd. Corona heeft invloed op alle sectoren en daarom is het extra bijzonder dat trouwe partners van KiKa zoals Marktplaats, Mediahuis, Exterion Media, BlowUp Media en RTL 4 nu de handen ineenslaan en de KiKa Vrijmarkt mogelijk maken. Zodat jong en oud toch een beetje Koningsdag kan vieren en belangrijk onderzoek naar de genezing en behandeling van kinderkanker door kan gaan. 

Ga naar de KiKa vrijmarkt

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren