KiKa steunen door vers fruit op het werk te eten? Dat kan!

KiKa steunen door vers fruit op het werk te eten? Dat kan!

Vitamine & Zo zorgt wekelijks voor vers fruit op het werk bij ruim 2.600 bedrijven in Nederland en België. Werknemers genieten van de extra arbeidsvitamine ’s en werkgevers plukken hier op het gebied van duurzame inzetbaarheid ook meteen de vruchten van.

Vitamine & Zo

Sinds kort zijn Vitamine & Zo en KiKa een gloednieuwe samenwerking gestart en hier is Vitamine & Zo heel trots op. De samenwerking is gestart om echt een verschil te kunnen maken voor een doel waar iedere medewerker van Vitamine & Zo volledig achter staat.

Nieuwe klanten van Vitamine & Zo sparen bij iedere ontvangen fruitbox voor een KiKa-handje. Aan het eind van ieder jaar draagt Vitamine & Zo €0,10 per KiKa-handje af aan KiKa. Groeit Vitamine & Zo dan groeit de opbrengst voor KiKa mee! Dit betekent dat iedereen in de organisatie van Vitamine & Zo zich realiseert dat zij het verschil kunnen maken om de steun aan KiKa te laten groeien.

En dit is alleen nog maar het begin. Vitamine & Zo is uit op een langdurige samenwerking waarin hopelijk nog veel creatieve manieren uitgewerkt worden om onze gezamenlijke doelen te bereiken!

Meer informatie of contact opnemen? Bekijk www.vitamineenzo.nl/MVO

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren