kika kerstconcert

KiKa Kerstkado

Bariton Sef Thissen deelt eerste KiKa Kerstkado uit 

Sef Thissen maakt bekend dat er tijdens de Kurhaus Kerstconcerten op een bijzondere manier aandacht gevraagd wordt voor Stichting Kinderen Kankervrij. De Nederlandse bariton dompelt het Kurhaus voor het tweede jaar op rij onder in kerstsferen. En dit jaar dus met een oranje KiKa randje.

Kurhaus Kerstconcert voor KiKa
Op de plek waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben, geniet de bezoeker van een breed repertoire van Bach tot Bing Crosby en (inter)nationale topsolisten. De opnames van de concerten hebben plaatsgevonden in het Kurhaus in Scheveningen. Kijk op Tweede Kerstdag om 13.10 uur naar NPO1 naar het Kurhaus Kerstconcert voor KiKa.

KiKa Kerstkado
Een gezond kind heeft wel 100 wensen, een ernstig ziek kind maar één... Beter worden. Daarom staat het concert dat op Tweede Kerstdag wordt uitgezonden door AVROTROS in het teken van het KiKa Kerstkado. Met de steun van het Nederlandse publiek krijgen alle ernstig zieke kinderen in Nederland een mooi KiKa Kerstkado. De eerste pakjes worden al tijdens het concert uitgereikt door een aantal heel bijzondere solisten. Kijk voor meer informatie op www.kikakerstkado.nl. 
 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren