Inschrijving Dam tot Damloop voor KiKa geopend

Ren op 17 september kinderkanker de wereld uit tijdens de 37e editie van de Dam tot Damloop. Daag jezelf, vrienden en collega’s uit en ren 10 Engelse Mijl (16.1 km) voor kinderen met kanker. Je start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam en rent dwars door de stad naar de Peperstraat in Zaandam. De ongeëvenaarde sfeer en het lopen door de IJtunnel maken dit evenement zo bijzonder. Mis het niet.  

De Dam tot Damloop is zeker een van de meest bijzondere hardloopfeestjes van het jaar. Je loopt samen met duizenden andere hardlopers van Amsterdam via de IJ-tunnel naar Zaandam. Een unieke ervaring, die ook nog betekenis heeft als je voor KiKa loopt. Je zamelt geld in voor kinderen met kanker. Zo maak je het verschil in de strijd tegen kinderkanker.  

Wees er wel snel bij, want ieder jaar is de Dam tot Damloop binnen no time uitverkocht. Wil jij dus een startbewijs bemachtigen? Schrijf je dan nu in via KiKa. De inschrijfkosten zijn 25 euro. Als je minimaal 150 euro sponsorgeld ophaalt krijg je van ons een startbewijs en mooi KiKa run shirt cadeau. Voeg jij je bij team KiKa? 

Grootste businessloop van Europa 

Alleen meedoen is leuk, maar samen met jouw collega’s meedoen is nog veel leuker. De Dam tot Damloop is de grootste businessloop van heel Europa. Daag je collega’s uit en ren voor kinderen met kanker. Dé perfecte manier voor een leuke teambuildingactiviteit op de zondagmiddag. Geloof ons, daar wordt nog lang over nagepraat bij het koffiezetapparaat.   

Maak hardlopen nog waardevoller en steun kinderen met kanker! 

Schrijf je in

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren