Nederland beweegt voor KiKa

Heel Nederland komt in beweging voor KiKa!

Op zondag 26 september komt héél Nederland in beweging voor KiKa. Kom ook in beweging en bepaal zelf op welke manier je dat doet. Wandel, ren of fiets vanuit huis of ren mee op locatie in Utrecht. Nog altijd geneest 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet. Tijd om in beweging te komen en een verschil te maken in de strijd tegen kinderkanker. Schrijf je nu in en kom in actie!

Iedereen kan in beweging komen tijdens Nederland beweegt voor KiKa. Een gezond kind heeft wel 100 wensen, een ziek kind maar één. Zet je in voor kinderen met kanker en bepaal zelf op welke manier je in actie komt. Wandel ren of fiets vanuit huis zoveel mogelijk gesponsorde kilometers of schrijf je in op locatie en ren 5, 10 kilometer of mee aan de KidsRun van 1 kilometer in het Máximapark in Utrecht.

Jij maakt een verschil

De harde realiteit is dat op dit moment 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Dat moet anders en deelnemers aan Nederland beweegt voor KiKa helpen mee om die laatste 25% genezingskans te realiseren. Met hun bijdrage worden onderzoeken naar medicijnen en behandelingen van kinderkanker gefinancierd. Met als doel dat er nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben.

Samenwerking Lidl & KiKa

Supermarktketen Lidl zet zich op verschillende manieren in voor Nederland beweegt voor KiKa. Zo is er van 2 augustus t/m 30 september een statiegeldactie in alle Lidl filialen. Lever je lege flessen in bij de statiegeldautomaat in de winkel en doneer direct je statiegeld aan KiKa. Daarnaast roept Lidl haar medewerkers en klanten op om mee te doen met de Nederland Beweegt voor KiKa, stelt Lidl tevens gratis water en fruit beschikbaar en worden er mooie prijzen verloot onder de deelnemers. Tijdens het eindevenement zal het opgehaalde bedrag bekend worden gemaakt en zal de cheque namens alle deelnemers door Lidl worden overhandigd aan KiKa. Zowel de opbrengsten van de statiegeldactie als het opgehaalde sponsorbedrag van de Nederland beweegt voor KiKa worden gebruikt voor onderzoek naar kinderkanker.

Organisator Rick de Haan: “Met Nederland beweegt voor KiKa bieden wij een uitdaging voor jong en oud om samen in beweging te komen én een verschil te maken voor kinderen met kanker.” Kies de sport die bij jou past, bepaal zelf de afstand en kom in beweging voor KiKa.

Schrijf je nu in!

Kom in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Nederland beweegt voor KiKa! Schrijf je nu in via www.nederlandbeweegtvoorkika.nl en draag bij!

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren