geniet en geef

Geniet & Geef 2018

Stichting Geniet & Geef presenteert sinds 2012 ieder jaar een bijzonder bier gebrouwen door de beste brouwers van Nederland. De opbrengst van de verkoop van dit bier komt volledig ten goede aan KiKa.

Dit jaar was het door Brouwerij ’t IJ gebrouwen blond bier een groot succes. Het werd op tap verkocht in meer dan 180 deelnemende horecagelegenheden en op fles bij Mitra en Albert Heijn. Er is een recordopbrengst van maar liefst €122.150,- opgehaald. Sinds de start van de actie in 2012 heeft Geniet & Geef al ruim €500.000 opgehaald. 

Gaius Voûte, bedenker en voorzitter van Stichting Geniet & Geef, is ontroerd door de recordopbrengst. “Bij de presentatie op 6 september 2018 veilde Art Rooijakkers het eerste glas Geniet & Geef bier voor €600 en de eerste doos met 24 flessen voor een recordbedrag van €2.250. Dat waren beide al nooit eerder vertoonde resultaten. Om nu te mogen vaststellen dat de hele actie, en iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd, records heeft gebroken en er inmiddels ruim een half miljoen euro voor KiKa is opgebracht is indrukwekkend en ontroerend tegelijk."

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren