Run for KiKa Lente Fit

Run for KiKa Lente Fit een groot succes!

2160 deelnemers, 45.360 kilometer en meer dan € 362.275 bij elkaar gelopen tijdens Run for KiKa Lente Fit

In actie komen voor KiKa kan altijd en overal! Dat bewezen 2160 deelnemers van 21 t/m 31 maart tijdens Run for KiKa Lente Fit. 

Jong en oud liepen vanuit huis op hun eigen manier in totaal 21 km voor kinderen met kanker. Geweldig om te zien dat er juist in deze tijd weer mooie initiatieven zijn ontstaan waarmee ruim € 362.275 is opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker.  


Tijdens Run for KiKa Lente Fit konden deelnemers zelf bepalen wanneer en op welke manier ze tussen 21 en 31 maart in totaal 21 km liepen. Sommige deelnemers liepen bijvoorbeeld iedere dag 2 km terwijl andere in één keer de volledige 21 km voltooiden. Met als resultaat dat iedereen in beweging is gekomen voor kinderen met kanker en er ontzettend veel geld is opgehaald.

Geweldige initiatieven

Ook tijdens deze editie van Run for KiKa Lente Fit zijn er weer prachtige initiatieven ontstaan. Zo deed Team Geep wederom mee en haalde met zijn als team ruim €22.000,- op. Liep deelnemer Joost Agterdenbos een halve marathon (21 km) ter nagedachtenis aan zijn overleden vriend Jelle ter Haar en haalde daarmee ruim €3700,- op. En kwamen, onder leiding van de 94 jarige Henk de Haan, de medebewoners van verzorgingshuis Hoog Duinen uit Schoorl op hun eigen manier in beweging voor KiKa. 

Run for KiKa Lente Fit

Het was voor het eerst dat Run for KiKa als meerdaags event werd georganiseerd. Ondanks dat deelnemers vanuit huis hun kilometers moesten afleggen stonden saamhorigheid, verbinding en sportiviteit net als bij de reguliere edities centraal. 
 

Run for KiKa Lente Fit logo

 

Steun KiKa

Elke week krijgen 10 kinderen kanker.
19% redt het niet.

Doneer

Steun KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Word donateur of steun ons éénmalig.

Doneren